Kore'den Türkiye'ye

 Kore ve Türkiye arasındaki marka; SsangYong
Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, bu yıl 15. si düzenlenen International İstanbul Autoshow’da gerçekleştirmiş olduğu yeni modeli Tivoli’nin lansmanı ve Ankara’da 30.000 metrekare alana kurulu “Dünyanın en büyük SsangYong plazası“ ünvanına sahip yeni plazasının açılış töreni sonrası, şimdi de Kore’den gelen basın mensuplarına ev sahipliği yaptı.

 İstanbul Maltepe’de bulunan merkez binalarında misafir ettiği konuklarına satış-servis alanlarını gezdirdikten sonra, basın toplantısı düzenleyen Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şahsuvaroğlu Türkiye’de ki yatırımlarını ve Türk otomotiv sektörünü değerlendirdiği sunumu sonrası basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Kore basınının büyük ilgi gösterdiği basın toplantısı sonrası İstanbul’u gezen ve Tüyap Fuar alanında ki SsangYong standını ziyaret eden basın mensupları duydukları hayranlığı dile getirdiler. İki kıtanın birleştiği bu şehrin güzelliği ve yatırımlarını her geçen gün daha da büyüten Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in Kore markasına olan güvenini yazılarında kaleme alan gazeteciler bir günlük ziyaret sonrası ülkelerine döndüler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara