O, bütün zorlukları mükemmel bir şekilde ortadan kaldırıyor

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine ait kablosuz aletler, 2015 Dünya Şampiyonası öncesi kış testlerinde MotoGP ve Superbike'ta  Ducati Corse ekiplerinin baş yardımcılarından birisi oldu.  Motor Sporları tutkunları artık MotoGP ve Superbike'ın gelecek turlarında garajlarda Bosch Profesyonel Kablosuz el aletleriyle karşılaşacak.
 küçük ama görevi büyük

2015 Dünya Şampiyonası öncesi kış testlerinde Ducati Corse ekipleri, MotoGP prototiplerini monte etmek, ayarlamak ve kurmak için Mavi Profesyonel 18 Volt Li-İyon ürünüyle yeni Kablosuz Şarj Sistemi’ni kullandı.

Elder: “Bosch bütün zorlukları mükemmel bir şekilde ortadan kaldırıyor”Bosch Elektrikli El Aletleri ve Ducati Corse başarılarını aynı ortak değerlere borçlular: teknoloji, yenilik ve sürekli yüksek performans arayışı... Bu yüksek performansa sadece yarış pistinde değil, garajlarda da ihtiyaç var. Bu nedenle Ducati Corse ekibi Bosch’un piyasaya sürdüğü dünyanın ilk Kablosuz Şarj Sistemi’nin yeniliklerini ve profesyonel kullanıcılara sağladığı avantajları deneyip test etmek istedi. Ünlü motosiklet yarışçısı Andrea Dovizioso’nun ekibinin tamir ustası Mark Elder, Bosch’u tercih etmelerinin sebebini açıklarken "Yarışta kusursuz bir düzen içerisinde çalışmak zorundayız. Aynı zamanda da son derece yoğun bir zaman baskısıyla da başa çıkmamız gerekiyor... Bosch'un Kablosuz Şarj Sistemi tüm bu zorlukları mükemmel bir şekilde ortadan kaldırıyor" dedi.


Kablosuz aletler artık her an kullanıma hazır
Ducati ekibi GBA 18 V 2,0 Ah MW-B + GAL 1830 W kablosuz şarj sistemi başlangıç seti ile kombine edilmiş yeni GDX 18 V-EC Professional’ı farklı çaplardaki vidaları sıkmak ve gevşetmek için kullanıyorlar. GDX 18 V-EC Professional’ın yanı sıra Ducati ekibi kablosuz şarj sistemini de test ediyor. Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisi 2014 yılında piyasaya sunduğu  "Kablosuz Şarj Sistemi" ile şarj teknolojisine yeni bir boyut getirdi. Bu sistem akülü aletlerle çalışırken verimi artırmasının yanı sıra maliyetten ve zamandan tasarruf sağlıyor. Temassız enerji iletimi, ikinci bir pil gereksinimini ortadan kaldırdığından özellikle klasik şarj sistemlerine kıyasla maliyetleri düşürüyor.  Şarj için beklemeyi ortadan kaldıran sistemle alet her an kullanıma hazır olduğu için profesyonellere zaman kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara