“Benim Efsane Harley’im’’ Yarışmasında Yarı Final Heyecanı!

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson tarafından ulusal çapta düzenlenen ”Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasında yarı finallerin heyecanı yaşanıyor. 5 Eylül tarihinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya Harley-Davidson bayileri tarafından dört kategoride gerçekleştirilecek yarı finallerde, finale katılma şansı yakalayacak finalistler, İstanbul’da 3 Ekim’de düzenlecek ulusal finale katılma şansı yakalayacaklar.

Harley-Davidson tarafından Türkiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen “Benim Efsane Harley’im’’ yarışmasında Harley-Davidson tutkunları yarı finallerde yaratıcılıklarını ortaya koyuyor.
3 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ulusal finalde Street, Performance, Touring kategorilerinde ödül sahibi olmak için kişiselleştirdikleri Harley’leri ile yarışan motosiklet tutkunları bölgesel yarı finallerde karşı karşıya gelecek.
Bir ödül de izleyicilerden...
Üç kategorinin yanı sıra final etkinliğine katılacak motosiklet tutkunları, finalistleri oylayarak İzleyici Özel Ödülü’nün sahibi olacak Harley-Davidson’ı belirleyebilecek.
Ulusal final İstanbul’da
Tüm Türkiye’den Harley-Davidson sahiplerinin kişiselleştirerek kendi tarzlarını ortaya koydukları yarışmanın yarı-finalleri 5 Eylül tarihinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya Harley-Davidson bayileri tarafından düzenlenecek. Jüri ve izleyicilerin belirleyeceği yarışmacılar 3 Ekim tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ulusal finalde diğer lokal finalistler ile karşı karşıya gelecek.
Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson, motosiklet tutkunlarına karakterlerini yansıtan ve kendi imzalarını taşıyan modelleri yaratma imkanı veriyor. Harley-Davidson‘nın sınırsız modifiye seçeneği sayesinde motosiklet tutkunları, kendilerine özel eşsiz kişiselleştirilmiş modellerini yaratabiliyor. Birçok Harley-Davidson orijinal parça ve aksesuar seçeneği ile Harley severler motosikletlerini 10.000’den fazla farklı şekilde modifiye edip ruhlarındaki tutkuyu ve hayal güclerini bütün dünyaya gösterebiliyorlar.
Motorlarını tutkuyla ve hayal güçleriyle kişiselleştirmek isteyen Harley severler, yarışma ile ilgili daha fazla bilgiye kendilerine en yakın Harley-Davidson bayisinden ulaşabilirler.
Benim Harley’im Yarışması Yarı Finali İstanbul Programı
5 Eylül 2015 – Harley-Davidson®Bosphorus Adres: Ataturk Oto Sanayi Sitesi 53.Sokak No:3 34398 Maslak-İstanbul
http://www.bosphorusmotor.com/
https://www.facebook.com/hdbosphorus
Benim Harley’im Yarışması Yarı Finali Ankara Programı
5 Eylül 2015 – Harley-Davidson® Ankara Adres: Turan Güneş Bulvarı 71/15 Çankaya - Ankara
http://www.harley-davidson-ankara.com/ https://www.facebook.com/HarleyDavidsonAnkara?fref=ts
Benim Harley’im Yarışması Yarı Finali Antalya Programı
5 Eylül 2015 – Harley-Davidson® Antalya Adres: Rauf Denktaş cad. No : 65, Muratpaşa - Antalya
http://www.harleydavidson-antalya.com/
https://www.facebook.com/AntalyaHD?fref=ts
Benim Harley’im Yarışması Yarı Finali İzmir Programı
5 Eylül 2015 – Harley-Davidson® İzmir Adres: Kordon Atatürk Caddesi No:376/A Alsancak-İzmir
http://www.harley-davidson-izmir.com/
https://www.facebook.com/HarleyDavidsonIzmir

Harley-Davidson Hakkında
Harley-Davidson Motor Company custom, cruiser ve touring motosikletler üretir. Harley-Davidson motosiklet parçaları, aksesuarları, sürüş takımları, giysileri ve genel ürün gruplarını eksiksiz sunar.

http://www.harley-davidson.com/tr_TR/Content/Pages/home.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara