BMW 418i Gran Coupe için Kosifler Oto Kiralama’dan cezbeden teklif

Zarif dış tasarımının sergilediği etkileyici duruşu ile büyük beğeni toplayan BMW 418i Gran Coupe için Kosifler Oto Kiralama’nın uzun dönem kiralama teklifi şaşırtıyor. Şıklığı, konforu ve yüksek sürüş keyfini bir arada sunan BMW 418i Gran Coupe, 36 ay için aylık 999 € ödemeler ile ücretlendiriliyor.

Cezbeden fiyat avantajına ek olarak Kosifler Oto Kiralama, BMW 418i Gran Coupe kiralayan müşterilerine özel plaka hizmeti, plaka bazlı kasko, mini hasarlar için otomobil başı yıllık 750 € beyan hakkı ile ücretsiz onarım hakkı, İstanbul ili içinde ücretsiz vale hizmeti, hasar durumlarında İstanbul ili içinde 24 saat, İstanbul ili dışında ise 48 saat içinde aynı ya da bir üst segment ikame otomobil hizmeti de sunuyor.
Uzun ve hafif eğimli tavan çizgisi, düz cam grafiği, belirgin kaslı hatları ile ilgi odağı olan BMW 4 Serisi Gran Coupe, düz ve geniş görünümü ile güçlü ön tasarıma sahiptir. İç tasarımda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ve işçilik ile tüm öğelere ve fonksiyonlara kolay ulaşılmasını sağlayan iç tasarım sayesinde sürücüler BMW 418i Gran Coupe ile konforlu sürüşün keyfini çıkarıyor. TwinPower Turbo benzinli motorun dinamizmi ve verimliliği sürüş keyfini etkileyici noktalara taşıyor.
http://www.kosifleroto.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara