İKOD’DAN KÖPRÜDE ‘BARIŞLA CUMHURİYET’ KONVOYU

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği , Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’nci yıl dönümünü, İstanbul’un her iki yakasında da kutladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı organizasyonu kapsamında Mobil 1’in desteklediği yüzlerce klasik araç, Boğaziçi Köprüsü’nde ‘Her Yerde Cumhuriyet, Her Yerde Barış’ konvoyu oluşturdu.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), İstanbul Avrupa Yakası’nda Fatih Adnan Menderes Bulvarı’nda ve Anadolu Yakası’nda Kadıköy Bağdat Caddesi’nde gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçit törenlerine katıldı.
100’ün üzerinde klasik otomobilden oluşan konvoy, Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki resmi geçitten sonra, saat 13.00 civarında Boğaziçi Köprüsü’nden geçti. Vatan Caddesindeki resmi geçitten çıkan diğer kulüp üyeleriyle Zincirlikuyu’da buluşuldu ve Boğaz Köprüsü’nden ikinci kez geçildi. Dernek üyeleri, Cumhuriyet’in 92’nci yılına ‘Her Yerde Cumhuriyet, Her Yerde Barış’ temasıyla vurgu yaptı.
En yaşlıları 1949 model Plymouth marka araçtan oluşan ve bayraklarla süslenmiş konvoy; izleyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Mobil 1’in de destekleriyle ulusal bayramlarımızı konvoylar düzenleyerek kutlayan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) en son 30 Ağustos’ta, 200’ün üzerinde klasik araçla İstanbul Park Formula 1 pistinden hareket etmiş ve Kadıköy Bağdat Caddesi güzergahında zafer turu atmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara