Yerli ‘Case IH JXB serisi’ beklentileri fazlasıyla karşılayacak

Case IH, 18-22 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen 9. Adana Tarım Fuarı’nda çiftçileri ve ziyaretçileri sergilediği yeni ürünleriyle buluşturdu.
Fuarın ve tanıtımı yapılan Case IH marka traktörlerin bir değerlendirmesini yapan Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; “Case IH markasıyla sunduğumuz makinelerde çiftçilerimizi hem en iyi teknik özelliklere
hem de en şık görünüşe sahip traktörlerle bir araya getirmeyi kendimize amaç edindik. Dünyada en modern tarımın uygulandığı ülkelerde kulanılan teknoloji ve ürünleri, CASE IH markalarıyla aynı anda Türk çiftçisiyle de buluşturuyor olmak ise bizim için ayrı bir gurur kaynağı.”

İrfan Özdemir, Adana Tarım Fuarı’nda ziyaretçileri Case IH’in yepyeni traktörleriyle buluşturduklarını ifade ederek; sözlerini şöyle tamamladı: “Case IH olarak görücüye çıkan yeni modellerimiz, fuar ziyaretçileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Özellikle çok uzun zamandır merakla beklenen, Case IH ailesinin en yeni üyesi, yerli bahçe traktörüCase IH JXB, modern tasarımı, ideal ölçüleri ve yüksek teknolojisiyle önemli bir boşluğu dolduracak. Case IH JXB yerli bahçe traktörünü, JX 65B, JX 75B ve JX 90Bmodelleriyle Türk tarımının hizmetine sunmuş olmaktan dolayı çok gururluyuz.

Buna ek olarak, Puma 230 CVX Platinum Edition’ ile traktörde ‘güç ve şıklığın’ bir arada sunulabileceğini gösteriyoruz. Türkiye’nin en güçlü motoruna sahip sahip traktörüMagnum 380 CVXise Case IH’in alanındaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor. CASE IH’in yenilikçi, ‘premium’ marka vizyonuyla üretilen makinelerini, önümüzdeki dönemde de çiftçilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Yerli bahçe traktörü ‘Case IH JXB serisi’ beklentileri fazlasıyla karşılayacak
Çiftçiler tarafından da merakla beklenen ve Case IH ailesinin yeni yüzü olan JXB serisi65, 78 ve 88 HP gücünde 3 farklı motor seçeneği sunuyor.Gücü, yüksek tork değerleri, performansı ve güvenilirliğiyle kendini kanıtlamış, 4 silindirli, Turbo-Intercooler motorları, sahip oldukları Tier 3 emisyon standardıyla güç ve ekonomiyi buluşturuyor.

Standart olarak sunulan 12 İleri 12 Geri Powershuttle transmisyonu ile geniş bir çalışma hız aralığı sağlayan JXB serisi; direksiyonun yanında yer alan Powershuttle mekik kolu sayesinde ise özellikle sıra sonlarında debriyaja basmadan ileri ve geri hareketi yaparak hızlı ve kolay bir dönüş sağlıyor.

Güvenilir, yüksek performanslı hidrolik sistem; konforlu ve ergonomik tasarım
Case IH JXB serisi standart olarak sunulan 4 adet hidrolik güç çıkışı, 3.000 kg kaldırma kapasitesi ve sıra sonu dönüşlerde ekipmanı tek bir dokunuşla kolay ve hızlı bir şekilde kaldırıp indirebilmeyi sağlayan Lift-0-Matic™ sistemi ile pek çok tarımsal ekipmanla verimli bir şekilde çalışmayı sağlıyor.

Yine standart olarak sunulan servo kuyruk mili sayesinde, sıra sonları ve başlarında kuyruk milini devreye almak ve çıkartmak ise artık çok daha kolay. Sahip olduğu güvenlik sistemiyle kontak kapatıldığında kuyruk mili otomatik olarak devreden çıkıyor ve daha sonraki çalışmada olası kazalara engel oluyor. Case IH JXB serisi traktörlerde 540 & 540E d/d kuyruk mili devirleri ekonomik bir kullanımı kullanıcılarına sunuyor.
Yeni JXB serisi ideal ölçüleri, modern tasarımı, güçlü motor seçenekleri, güvenilirliği ve performansını kanıtlanmış transmisyon, ergonomik kumanda ve fonksiyonları ile Türk çiftçisinin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak…

Üstün traktör PUMA 230 CVX en şık haliyle, ‘PLATINUM EDITION’ olarak geri döndü
Traktörlerinde üstün teknoloji ve donanımı, en güzel tasarımlarla sunan Case IH;Pumaserisinin en güçlü üyesi olan Puma 230 CVX’in Platinum Edition’ında ‘güç ve şıklığı’ bir araya getirdi.

Puma 230 CVX’in Platinum Edition kendini kanıtlamış FPT (Fiat Powertrain) motoru,fark yaratan kademesiz CVT transmisyonu, yüksek perfomanslıhidrolik sistemi, yüksek kaldırma kapasitesiyle sınıfının en güçlü traktörü olarak dikkat çekiyor.

Puma 230 CVX’in Platinum Edition; sadece bu traktöre özel olan donanımlarıyla sadece teknik anlamda değil aynı zamanda şıkılığı ile de fark oluşturuyor.

Puma 230 CVX, şıklığının yanında sahip olduğu teknik özellikleri ile de göz dolduruyor. Traktör ile birlikte sunulan CVT (kademesiz transmsiyon) Case IH markasının yıllardır bu alandaki deneyimini yansıtıyor. 0,03 km/h gibi düşük sürüngen hızlara ulaşabilmenizi sağlayan CVT transmisyon ile pek çok tarımsal faaliyet etkin bir şekilde yapılabiliyor.
Puma 230 CVX, 10 tondan fazla yükü kaldırabilen güçlü hidrolik sistemi, elektro-hidrolik olarak kontrol edilebilen 8 adet hidrolik güç çıkışı, elektronik çeki kontrol sistemi ile pek çok ekipmanla hassas bir şekilde çalışmayı sağlıyor.

Sahip olduğu 4 hızlı 540-540E-1000 ve 1000E kuyruk mili devirleri ile özellikle büyük balya makinesi kullanıcıları tarafından tercih edilecek olan yeni Case IH Puma 230CVX Platinum Edition, konforlu, geniş ve sessiz kabini, tüm fonksiyonları rahatlıkla kontrol edebileceğiniz kontrol paneli, ergonomik kumanda kolları ile beklentileri karşılıyor.
Puma 230 CVX Platinum Edition modeliyle sunulan geri sürüş sistemi; özellikle silaj tarımı ile uğraşan kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Sürücü koltuğunun 180° çevrilmesiyle ulaşılan arka direksiyon ve ekran sayesinde traktöre tam bir hakimiyet sağlanarak tek bir sıranın bile kaçırılması engelleniyor.

Puma 230 CVX Platinum Edition; 2015 Adana Tarım Fuarında şık dizaynı ve üstün teknik özellikleri ile şimdiden beğenileri üzerine topladı.

Avrupa’da “Yılın Traktörü” ve “Yılın Makinesi” seçilen Case IH Magnum 380 CVX de Adana’da

"CASE IH’in yenilikçi, ‘premium’ marka vizyonuyla ve ürün ile hizmetlerin sürekli olarak iyileştirilmesi ilkesiyle geliştirilen, Türkiye’nin en yüksek beygir ve tork gücüne sahip traktörü Magnum 380 CVX, sadece Avrupa'da değil bütün dünyadaki çiftçiler için geçerli ve efektif bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Yüksek güç ve ekonomi denildiğinde ilk akla gelen traktör Magnum 380 CVX, bunu güçlü ve ekonomik motoru ve kademesiz (CVT) transmisyonu ile sağlıyor. Magnum 380 CVX; zor şartlar altında 380 HP nominal güçten 435 HP güce kadar çıkabilen, 1850 Nm tork üreterek kendini kanıtlamış Tier 4B egzoz emisyon değerindeki motoru ile sınıfında yeni standartları belirliyor.

Kademe ve vites geçişi olmadan sarsıntısız bir şekilde çalışarak debriyaj kayıplarını ortadan kaldıran ve yakıt tasarrufunu maksimuma çıkartan Sürekli Değişken (CVT) Transmisyon sistemi, 0,03 km/h gibi düşük hızları kullanıcısına sunuyor. Standart olarak sunulan ve kumanda konsolunda bulunan tek bir tuşa basarak devreye alınabilen ön aks süspansiyonu ve 3155 mm değerine sahip arttırılmış dingil açıklığı toprağa tutunmayı arttırarak traktörün çekiş gücünü yükseltiyor.

Case IH Magnum 380 CVX bir otomobil kadar sessiz kabin içi, kullanılması kolay 8 farklı fonksiyona kumanda etme imkanı sunan çok fonksiyonlu kumanda kolu, renkli dokunmatik ekranı ile kullanıcısının uzun saatler boyunca kesintisizce çalışmasını sağlıyor.

Yeni Case IH Magnum 380 CVX model traktörler üstün teknik özellikleri ve ödüllü tasarımı ile büyük işletmelerin beklentilerini şimdiden karşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara