Teknorot, Atak Taşıt ile DENİZLİ’DE

Teknorot ve Atak Taşıt, bu yıl yaptığı altı seminerin sonuncusunu 16 Aralık Çarşamba günü Denizli’ de gerçekleştirdi. Aralık ayındaki Afyon ve Erzurum seminerlerinden sonra, Denizli’ de 580 sanayi ustası ile buluştu. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Oto Tamircileri ve Tornacılar başkanı Süleyman Akşit de seminere katılanlar arasındaydı. Program; seminer, sonrasında hediye çekilişi ve akşam yemeği ile tamamlandı. Seminerde ustalara; Teknorot ve Atak Taşıt ürünleri, ürün dayanıklılığı ve AR-GE çalışmaları ile ilgili bilgi verilirken, bunun yanında ustaların soruları yanıtlandı.
Seminerde konuşma yapan İzmir Atak-Metapar ortaklarından Mehmet Karakuş, ürünler hakkında bilgi verirken, Teknorot, Atak Taşıt – Metapar’ın yaptığı yurtiçi ve yurtdışı işlerini anlattı. Marka ve ürün bilgilerinin yanında, gelecek yıl için hedeflerine de değindi. Ege Bölgesi’ nin yedek parça sektöründeki önemini vurguladıktan sonra, ustalara teşekkür etti. Hediye dağıtımının ardından, ustaların eşlerine götürmesi için gül dağıtıldı.

Bünyesinde bulundurduğu kalıphane, dövmehane, yüzey işleme, sac salıncak, kataforez kaplama tesisleri ve geniş, son teknoloji ürünü makine parkı ile sektöründe öncü olan Teknorot, satıştan ar–ge'ye, üretimden kalite güvence’ye kadar, çalışan memnuniyetini ön planda tutan tüm faaliyetlerinde benimsemiş olduğu "DAİMA ÖNDE" ilkesi ile yoluna devam etmektedir. Atak Taşıt ise, gerek ülke geneline gerekse ülke sınırları dışına; 100’e yakın alanlarında uzman, nitelikli ve deneyimli personeli; İstanbul, Ankara ve İzmir'de yerleşik 10.000m²’lik modern dağıtım merkezleri ile hizmet vermektedir. Tüm bu birikim, yatırım ve müşterilerinden almış olduğu güven duygusu sayesinde ATAK TAŞIT, büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir.

Teknorot, Atak Taşıt ile birlikte önümüzdeki yıl, Türkiye’nin çeşitli illerinde seminerlerine devam edecek.

TEKNOROT HAKKINDA
Binek ve hafif ticari araç ön süspansiyon takımları üretiminde, mevcut kapasitesiyle yenileme pazarında (after market) Avrupa'nın en büyük üreticisidir. 1992 yılında, 100% Türk sermayesi ile sektör yolculuğuna başlayan Teknorot bugün Düzce Organize Sanayi Bölgesinde 70.000 m² lik bir arazi üzerinde 45.000 m² lik kapalı alanda 1500’ü aşan çalışanı ve geniş makine parkıyla üretime devam etmektedir. Pazardaki talebin ve gelişmenin gereği olarak son teknoloji, üretim ve kontrol ekipmanları ile 2008 Haziran ayında tam kapasiteyle üretime başlanmıştır. Düzce tesisleri, aynı zamanda Teknorot için, ileri teknolojinin yanında yeni üretim metotlarını, yüksek kaliteyi ve yeni yönetim anlayışını sembolize eden bir tesis niteliği taşımaktadır. Üretiminin %90’ını, başta Avrupa kıtasına olmak üzere 50’den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Aylık üretim adetleri 2 milyonun üzerine çıkmakla beraber her sene 300’ün üzerinde yeni referans Teknorot ürün gamına dahil olmaktadır.
ATAK TAŞIT HAKKINDA
1979 yılında oto yedek parça sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacıyla kurulan Atak Taşıt, kurulduğu günden bugüne öncelikli olarak koşulsuz müşteri memnuniyetini misyon edinerek sektöründe hak ettiği güvenilirliği sürdürmektedir. Binek ve hafif ticari araç segmentleri için kaliteli, ve geniş ürün yelpazesi, teknolojik alt yapısı, alanında uzman personeli, zamanında ürün teslimi ve stoklu çalışması, firmamızı rakipleri arasında ilk tercih konumuna getirmiştir. Yılların getirmiş olduğu deneyimi kullanarak, sürekli gelişimi, büyümeyi ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmeyi hedefleyen firmamız 2000 senesinde İzmir’de Ege ve Akdeniz Bölgesi müşterilerine ayrıcalıklı hizmet veren ATAK-METAPAR ortaklığını yapmıştır. Bu oluşumdan kısa bir süre sonra; 2003 yılında ise Kuzeybatı, Orta ve Güneydoğu Anadolu bölgesine hizmet verecek olan Ankara şubesi hizmete açılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara