Global Türk Markaları nın Tasarımları Yurt Dışından...

Marka ve Pazarlama Yönetim Danışmanlığı şirketi Markam Sen, yönettiği markaların Marka Kimliği’nin ve tüm görsel tasarımlarının oluşturulmasında çözümü yurt dışından getirmeye karar verdi. Avustralya’lı Tasarım firması Zero 21 ile yollarını birleştirme kararı alan Markam Sen ilk olarak kendi kurumsal kimliğini yenileyerek işe başladı.
Marka ve Pazarlama Yönetim Danışmanlığı şirketi Markam Sen, yönettiği markaların Marka Kimliği’nin ve tüm görsel tasarımlarının yaratılmasında çözümü yurt dışından getirmeye karar verdi. Avustralya’lı Tasarım firması Zero 21 ile yollarını birleştirme kararı alan Markam Sen ilk olarak kendi kurumsal kimliğini yenileyerek işe başladı.

Logo Marka'nın Mühürüdür
Satış ve Pazarlama'nın her kademesinde geçen 20 yıllık tecrübesini İstanbul'da kurduğu danışmanlık şirketi Markam Sen ile yeni markaların ve hali hazırda faaliyet gösteren markaların tüm marka ve pazarlama süreçlerinin yönetimini gerçekleştirerek sunan Markam Sen’in Kurucusu ve Genel Koordinatörü Nagihan Ünüvar, Avustralyalı Tasarım firması Zero 21 ile yollarını birleştirme kararı aldı. Daha önce yönettikleri bazı projelerde çözüm ortağı olarak çalıştıkları Zero 21’in tasarımlarını markayı oluştururken kullandığı yöntemlerin Markam Sen’in marka kimlik çalışmalarına uyumundan bahseden Nagihan Ünüvar şunları söyledi “Marka Kimliği, bir markanın hedef kitlesi ile buluştuğu o ilk anda tüketicisinin zihnine yerleşen mühürüdür. Marka kimliğini oluştururken, logosunun, renklerinin, marka vaadi ve hikayesi ile uyumlu olması, onu yansıtması, duruşu ile ben buradayım demesi ve benzersiz olması gerekiyor. Markam Sen olarak hedefimiz global markalar arasına giren Türk markaları için iddialıyız ve çözüm ortaklarımızın da bizim gibi iddialı, farklı olmasını istiyoruz. Zero 21’in yaratıcı çözümleri, global bakış açısı, tecrübesi bizim için önemli”

Zero 21’in Kurucusu Tim Leurs ise Türkiye’deki firmaların logo ve kurumsal kimlik çalışmalarına önemli katkı sağlayacaklarını belirterek şunları söyledi " 20 yılı aşkın süredir, Hollanda ve Avustralya'da yerel hükümetler de dahil olmak üzere, Amcor, Bridgestone-Firestone, KPMG, NAB, Porsche, Unilever gibi firmalara tasarım hizmeti sunduk. Durdurulmaz bir merak, analitik bakış açısı ve edindiğimiz tecrübe ile sınırların üzerine çıkan çalışmalar gerçekleştirdik. Markam Sen ve Zero 21 artık güçlerini biraraya getirdi. Amacımız, tecrübemiz ile markalara en iyi hizmeti sunmak, ihtiyacını en iyi şekilde belirlemek ve yol boyunca rehberlik etmektir" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara