Indian, Türkiye’de

 amerikalı türkiye deO; Amerika’nın ilk, dünyanın en köklü motosiklet markalarından biri. Indiana Jones filmindeki unutulmaz kaçış sahnesinin gizli kahramanı Indian, Türkiye’de ilk kez 25-28 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek MotoBike Expo’da motor tutkunları ile buluşacak. Motosiklet dünyasının yeni markalarından Victory de Uniteks Motor standında ilk kez sergilenecek markalar arasında yer alacak.

Yıl 1901. Dünyanın ilk motosiklet markalarından Indian üretildiğinde henüz 20.yüzyılın başıydı. Ünlü ressam Pablo Picasso’nun eserleri ilk kez sergileniyor, Fransızlar Midilli adasını işgal ediyor, Avustralya bile yeni kuruluyordu. Yıl 2016; Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya Pasifik ülkelerinden sonra efsane motosiklet markası Indian Türkiye’ye ulaştı.
İlk üretiminin üzerinden 114 yıl geçen ve Türkiye ile birlikte satıldığı ülke sayısı 36’ya ulaşan Amerikalı efsane Indian; MotoBike Expo’da 4 farklı kategoride 7 model sergileyecek. Indian; Midsize, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerinde 2016 model Scout Sixty ve Chief Dark Horse’un yanı sıra Scout, Chief Classic, Chief Vintage, Chieftain ve Roadmaster modellerini ilk kez görücüye çıkarıyor.

Uniteks Motor tarafından Türkiye’ye getirilen bir diğer Amerikalı motosiklet markası da Victory. 90’lı yılların sonunda üretimine başlanan Victory de fuarda Electric, Cruiser, Bagger ve Touring kategorilerindeki modellerini sergileyecek.

Uniteks Motor’un standında Türkiye’de satışa sunduğu Motoran, SYM ve Hyosung markalarının motosikletleri de yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara