Motor Yağınızı en son ne zaman kontrol ettirdiniz?

Motorunuzu korumak ve uzun ömürlü olmasını sağlamak için, lastik ve araç bakım uzmanı Euromaster’ın uzmanları uyarıyor!
Motor teknolojisindeki gelişmeler sayesinde bugünün otomobilleri çok daha dayanıklı olmalarına rağmen, ilk günkü performansı sergileyebilmeleri için düzenli olarak bakım ve kontrol gerektiriyor. Motorun uzun ömürlü olmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri de “motor yağı”...
Motor Yağı nedir, ne işe yarar?

Motor yağı aracınızın hareketli parçalarını yağlar ve bu sayede koruyucu bir kalkan görevi görür;

• Sürtünme ve aşınmayı azaltır
• Kirlilik oluşumunu kontrol altında tutar
• Motorun aşırı ısınmasını önler
• Sızdırmazlık sağlar

Motorunuzun performansını ilk günkü gibi korumak aslında çok kolay

Motorunuz, değişik ısı aralıkları ve zorluklarda çalışan yüzlerce hareketli parçadan oluşan karmaşık bir makinedir. Seçtiğiniz motor yağının bu çalışma koşulları ile eşit ölçüde baş edebilecek düzeyde olması gerektiğini belirten Euromaster uzmanları, motor sağlığını riske atmamak için düzenli kontrollerle eksilen motor yağı seviyesinin tamamlanmasını, araç üreticilerinin tavsiyeleri doğrultusunda, kullanılan motor yağının türüne ve yapılan kilometreye göre de motor yağının yılda en az bir kez değiştirilmesini öneriyor.

Motorunun performansını korumaya önem veren sürücüleri düzenli kontroller için servis noktalarına davet eden Euromaster, Mart ayından itibaren müşterilerine 2016 yılı boyunca geçerli olacak cazip teklifler sunuyor. Mart ayından itibaren, kampanyaya dahil olan Euromaster Servis Noktaları’nda geçerli olmak üzere, Mobil marka ürünlerle yağ değişim hizmeti 2016 yılı sonuna kadar 75 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara