Otomobiliniz ve siz trafiğe çıkmaya hazır mısınız?

Özellikle büyük şehirlerde trafiğe çıkan araç sayısı her geçen gün artarken, trafikte hem güvenlik hem de arıza ve kaza durumunda hayat kurtaran araç-gereçlerin önemi bir kat daha artıyor. Kiralanan şirket araçlarının yaygınlaşması ve şirket çalışanlarının direksiyon başında geçirdiği sürenin uzaması da aynı zamanda araçlarda güvenli ve konforlu yolculuk ihtiyacını artırıyor. Bu doğrultuda online alışveriş verileri de, bel desteği gibi konfora yönelik ürünlerin yanı sıra araçlarda bulundurulması zorunlu ilk yardım seti gibi ürünlerin satışının artışta olduğunu ortaya koyuyor.
Büyüyen şehirler, artan nüfus, azalan yaşam alanları ve karmaşıklaşan şehir yaşamı trafikte geçirilen saatlerin de uzamasına neden olurken, trafikte güvenli yol almak ve meydana gelebilecek kazaları en aza indirmek için sürücülerin araç içerisinde bulundurması gereken araç-gereçler, trafik kuralları çerçevesinde belirtiliyor. Özellikle iş için bütün bir günü trafikte geçirenler, hem konfor hem de güvenliklerini sağlamak için bazı donanımları araçta bulundurmayı tercih ederken, online alışveriş verileri de bu durumu destekliyor.

Şirket aracı uygulamasının yaygınlaşması, trafikte geçirilen sürenin artması ve yasal zorunluklara internetten kolay alışveriş yapabilmenin avantajlarının eklenmesi, konfor ve sağlıkla ilgili otomotiv ürünlerine olan ilginin de günden güne artmasını beraberinde getiriyor. Bu artışı doğrulayan Avansas.com’un verilerine göre, otomotiv ürünlerinin satışında 2014-2015 dönemi ve 2016’nın ilk iki ayı baz alındığında yüzde 100’ün üzerinde artış olduğu görülüyor.

Avansas.com, farklı kullanım alanları ve ihtiyaçlar altındaki tüm otomotiv ürünlerini tek tıkla işyerlerine ulaştırıyor. Sitede en çok satılan otomotiv ürünlerinde ilk sırayı konforlu yolculuklar için koltuklara yerleştirilen bel destekleri alıyor. Sürücülerin ve yolcuların daha konforlu bir şekilde yolculuk etmelerine yardımcı olan bel destekleri ortopedik, visco, süngerli gibi farklı özelliklerde satışa sunuluyor. Satışların yüzde 50’sinden fazlasını kapsayan bel desteklerini, araçlarda bulunması yasal zorunluluk olan ilk yardım setleri takip ediyor. Sonrasında araç kokuları ve USB şarj kabloları da en çok satılan ürünler arasında bulunuyor.

Avansas.com’un verilerine göre söz konusu ürünleri en çok satın alan sektörlerde sanayi, üretim, hizmet ve perakende-ticaret gibi araç filosuna sahip sektörler ilk sıralarda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara