Binek ve Ticari Araçlar İle Traktörler Ruen’e Emanet, Artık Ruen Türkiye'de

Otomotiv yan sanayi ve yedek parça sektörünün yakından tanıdığı Makedonya’lı Ruen markası, Klas Otomotiv güvencesi ile yeniden Türkiye’de. 1952’den bu yana ağır vasıtadan otomobile, traktörden otobüslere kadar geniş bir yelpaze için debriyaj üreten Ruen, kalitesi ve uygun fiyatları ile Türkiye pazarını hareketlendirecek.Sektörün ihtiyaçlarını ve müşterilerinin beklentilerini yakından takip eden Klas Otomotiv, Türkiye pazarı başta olmak üzere Irak, Suudi Arabistan, Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs’a Ruen marka debriyaj satacak.

Binek ve Ticari Araçlar İle Traktörler Ruen’e Emanet
Özellikle ağır vasıtada geniş ürün yelpazesi, kalitesi ve fiyatları ile öne çıkan BMC, DAF, FORD, IVECO, KAMAZ, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT, RUEN, SCANIA, VOLVO gibi otobüs ve kamyon markalarına yönelik tek diskte 430 mm çapına kadar; çift diskli kitlerde ise 350 mm, 380 mm ve 400 mm çaplarında debriyaj üretimi yapan nadir üreticilerden biridir. Ayrıca DAVID BROWN, FORD NEW HOLLAND, IMR-BEOGRAD, IMT-BEOGRAD, INDOS, JOHN DEER, LABIN-PROGRES, MASSEY FERGUSON, TORPEDO-DEUTZ, URSUS, ZETOR, ZMAJ-BEOGRAD traktörleri için 160mm'den 420 mm’ye kadar debriyajları ile hizmet veriyor.

Klas Otomotiv Yurt İçi Pazarında Atakta
Klas Otomotiv, Türkiye pazarının yakından tanıdığı Ruen markasını getirerek ticaretine yurt içinde de hız veriyor. Birçok önemli markaya üretim yapan Ruen, Türkiye’de Klas Otomotiv farkı ile satılacak. 7-10 Nisan tarihlerinde Automechanika İstanbul fuarında Türkiye lansmanı yapılacak olan Ruen ürünleri ile ilgili detaylı bilgi Klas Otomotiv standından alınabilir. 7. Hall’de A205 nolu standında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Klas Otomotiv, tüm ürün gamı ve temsil ettiği diğer markalarla Automechanika İstanbul’da yerini alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara