O SES TÜRKİYE’NİN BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA’YA YARIŞMADA KAZANDIĞI YENİ KIA SPORTAGE TESLİM EDİLDİ

 oses birincisi ve KiaTürkiye'deki televizyon kanallarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye’nin yarı final bölümünde Yeni KIA Sportage ilk kez otomobil severlerle buluşmuştu. Büyük bir heyecana sahne olan yarışmanın finalinde ise birinci olan Emre Sertkaya, elde ettiği başarı ile Yeni KIA Sportage'ın da Türkiye’deki ilk sahibi oldu. Emre Sertkaya kazandığı Yeni KIA Sportage’ı geçtiğimiz
günlerde teslim aldı.
Yeni KIA Sportage’ın Türkiye’deki ilk sahibi, O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Emre Sertkaya aracına kavuştu. TV8’de yayınlanan ve milyonların izlediği O Ses Türkiye yarışmasının 1 Şubat’taki yarı final bölümünde Yeni KIA Sportage da Türkiye’de ilk defa otomobil severlerle buluşmuştu.

2 Şubat’ta yayınlanan heyecan dolu final bölümünde yarışmayı kazanan Emre Sertkaya aynı zamanda, Yeni KIA Sportage’ın Türkiye’deki ilk sahibi olmuştu. Başarılı müzisyene aracı geçtiğimiz günlerde teslim edildi. Sertkaya, “KIA Sportage gibi kaliteli, üstün özelliklere sahip bir aracı kullanacağım için çok mutluyum” dedi.

Türkiye’de de en çok ilgi gören KIA modeli
Emre Sertkaya’ya teslim edilen Yeni KIA Sportage, Türkiye’de de en çok ilgi gören KIA modeli olarak dikkat çekiyor. Yeni Sportage, sürücülere farklı deneyimler yaşatacak sayısız yenilik barındırıyor. Sportif, enerjik ve cesur bir görünüme sahip olan Yeni KIA Sportage, otomobil dünyasında 2016'da en çok konuşulan araçlar arasında bulunuyor.

SUV pazarının yıldızı olan Yeni KIA Sportage, yenilikçi ve sofistike özelliklere sahip bir model olarak öne çıkıyor. Araç içi özellikler, yüksek kaliteli malzemeler, konfor, rahatlık ve güvenliği artıran teknolojiler Yeni KIA Sportage’ta sürücülerle buluşuyor. Kullanıcılar sürüş ve yol tutuş deneyiminden büyük keyif alıyor. Aracın motor ve şanzıman teknolojileri de üstün verimlilik ve performans sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara