Pes etme, Milli Takımlar Lastik Tedarikçisi Petlas’ın milli ruhu yansıtan mesajı

Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi Petlas, “Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez” sloganıyla Milli Takım’a tam destek veriyor. Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) lokomotif markası olan Türkiye’nin ilk ve tek yerli lastiği Petlas’ın, Milli Takım’a “Pes etme” mesajı veren reklam filmi yayınlanmaya başladı.
Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonluğu yolundaki zorlu mücadelesinin etkileyici görüntülerinden oluşan ve ünlü oyuncu Erkan Can’ın seslendirdiği reklam filmi milli
duyguları harekete geçiriyor. “Pes etme” temalı yeni reklam filmi, daha önce yayınlanan “Zorumuza gitmez” reklam filminin devamı niteliğinde.
MİLLİ TAKIM İLE RUHDAŞLIK
Milli Takım gibi Türkiye’yi yurt dışında, 100’ün üzerinde ülkede temsil eden Petlas’ın milli takımla bir yol arkadaşlığı ve ruhdaşlık kurduğunu anlatan AKO Reklam Müdürü Serdar Işık, “Milli Takımımız, son yıllarda yaptığı atılımlar ve gösterdiği başarılarla dünyada da bir marka haline geldi. Artık onların yanında, lastik tedarikçisi olarak, milli markamız Petlas da var” dedi. Petlas’ın “Türkiye’nin Lastiği” olduğuna hatırlatan Serdar Işık, “Petlas, Türkiye’nin milli markası olarak yurtdışında 100’den fazla ülkede başarıyla temsil ediyor. Milli marka olarak Avrupa Şampiyonluğu yolunda terinin son damlasına kadar mücadele eden Millilerimizin yanında olmak bizim için çok anlamlı. “Biz bitti demeden bitmez” diyen Millilerimizin her zaman yanındayız. Onlar için, herkes için “Pes etme” diyoruz. Reklam filmimizi, işte bu anlayışla ve “Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez” sloganıyla hazırladık. Milli ruh uyumumuz da buradan doğuyor. Bir yol arkadaşlığı ve ruhdaşlık bizimkisi” diye konuştu.
Reklam filminin sözleri şöyle:
Biz yenilmeyiz!
Diyemem sana...
Bu yolda mağlubiyet de var.
Ben sana kan, ter, gözyaşı yok diyemem.
Üzülmek de var, acı çekmek de, isyan etmek de. 
Bu yolda engeller yok, çukurlar yok diyemem...
Tatsız sürprizler...
Zorlu virajlar...
Dik yokuşlar...
Biz yenilmeyiz diyemem.
Ama bir tek şeyin sözünü veririm:
Pes etmeyeceğimizin sözünü....
Çünkü biz bitti demeden, bitmez.
Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez.
Petlas. Türkiye’min lastiği.
Künye:
Reklamveren: Petlas
Reklamveren Temsilcileri: Serdar Işık, Alper Şahin
Ajans: Havas Worldwide İstanbul
Kreatif Direktör: Ergin Binyıldız
Yaratıcı Ekip: Ahmet Sefer, Sezgin Rızaoğlu, Betül Saykan, Neslihan Arslan
Müşteri İlişkileri Ekibi: Sibel Yeşileker, Merve Haşimoğlu, Seçil Ertürk
Prodüktör: Sıla Salgın, Dilan Davutoğlu
Prodüksiyon Şirketi: Neverland Film
Kurgu Yönetmeni: Erkan Özekan
Müzik: 3K1A MUSIC
Ses Tasarım: Murat Çelikkol
Post Prodüksiyon: Otomat

Reklam filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

AKO HAKKINDA:
1955 yıllarında ticari hayatına başlayan Abdulkadir Özcan, 1970 yılında Abdulkadir Özcan AŞ’yi kurdu. Şirket, 1970 yılında hurda lastik satışını bırakarak, sektörün artan gereksinimi doğrultusunda yeni lastik satışına başladı. 1990’lı yıllarda ithalata başlayan şirket, dünyanın ileri gelen markalarının ülkemize getirilmesini sağlayarak; bu markaların tek temsilcisi olarak sektörde yerini aldı. 1993 yılında 3 bin 500 metrekarelik kapalı alanda soğuk kaplama yapmaya başlayan şirket; 1995 yılında Türkiye’de ilk defa iş makinelerinin lastiklerine de soğuk kaplama uygulamasına geçti. 2012 yılından itibaren Contra markası ile kendi sırt kaplamasını uygulamaya başladı. 2005 yılı Nisan ayında, Türkiye’nin 1976 yılında kurulmuş tek yerli sermayeli lastik firması olan Petlas’ı aldı. Böylece, perakendeci ve toptancı kimliğine sanayici kimliğini de katan Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu (AKO) bugün dünyanın 100’den fazla ülkesinde ülkemizi temsil ediyor.
1990’lı yıllarda ithalatla tanışan ve dünyanın ileri gelen markalarını Türkiye’ye getirerek, lastik sektörü içerisinde, dünya çapındaki markaların ülkedeki tek temsilcisi olan AKO, bugün hala Türkiye temsilciliğini sadece AKO’nun yaptığı Maxxis, Toyo, Falken, Dunlop, Sumitomo, Cooper Tires, Starfire Tires, Aeolus, Ohtsu Tires ve Apollo gibi markalarla yola devam ediyor. AKO, Japon Sumitomo Rubber Industries ile 2012 yılında imzaladığı ortaklık anlaşması çerçevesinde; 516 milyon dolarlık yatırım hacmine ve her iki ülke için büyük öneme sahip, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan fabrikada 2015 yılında üretime başladı. Fabrikada Falken ve Dunlop markalarının günlük 30 bin adet lastik üretiminin yapılması ve 2 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.
Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeye sahip ilk ve tek lastik üreticisi olan AKO, 2013 yılında AKO Jant fabrikasını kurdu. 2014 yılında da AKO ve Turbo marka akülerini yurt dışında özel olarak ürettirmeye başladı. AKO ve Turbo marka akülerin yerli üretimleri ise AKO bünyesinde kurulan akü üretim tesislerinde 2016 yılı içerisinde üretilmeye başlayacak.
AKO bünyesindeki Türkiye’nin en büyük lastik üreticisi olan Petlas ile 2016 yılı itibarı ile ‘Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi’ oldu. Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişimi ilke edinen AKO; grup çalışanı 3 bine yakın profesyonel kadrosu ile sektör deneyimini, bilgi birikimini, yeni teknoloji ve yatırımlarla birleştirerek hızla büyümeye devam ediyor.
PETLAS HAKKINDA:
Türkiye’yi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan Petlas, 1976 yılında kuruldu. 1989 yılında ilk lastiğini üreten Petlas, 2005 yılında üretimini Türk Sanayisi’nin köklü kuruluşlarından Abdulkadir Özcan AŞ bünyesinde sürdürmeye başladı. Petlas'ta AR-GE çalışmalarından insan kaynaklarına kadar her alanda markayı daha da ileriye götürecek adımlar atıldı. Petlas, 2 milyon metrekarelik alan üzerinde yer alan 350 bin metrekarelik kapalı alana sahip fabrikada her türlü kara taşıtı lastiğinin yanı sıra savaş uçağı lastiği de üretiyor.
Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 100’ün üzerinde ülkede satışa sunulan Petlas, dünya pazarlarında, pazar payını sürekli arttırarak ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Yurt dışı pazarına yaptığı satışlarla Türkiye İhracatçılar Meclisi “Türkiye’nin İlk 100 İhracatçı Firması” listesinde 2013 yılında 60 bin şirket arasından 73’üncü olan Petlas, 2014 verilerinde 61 bin firma arasında 69’uncu sırada yer aldı.
Kurulduğu günden bu yana, işgücü istihdamı konusunda ülkemizin önde gelen kuruluşlarından biri olan Petlas, uzman çalışma kadroları ile ülkemiz sanayi sektörüne örnek olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelinde 850’yi aşkın bayisiyle hizmet veren Petlas, “Türkiye’nin Lastiği” sloganıyla sürdürdüğü çalışmalarında, 2014 yılı verileriyle de İstanbul Sanayi Odası (ISO) “Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu-ISO 500” listesinde de Türkiye’nin en büyük 107. şirketi olarak da büyük bir başarıya imza attı.
Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayesine sahip ilk ve tek markası olan Petlas, her mevsim ve her koşul için lastik üreterek AR-GE’ye de ciddi yatırımlar yapmaya, son tüketicinin isteklerine cevap verebilmek için saha çalışmaları da yaparak ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. "Güvenli Lastik" kavramına büyük önem veren Petlas, lastik-deney test merkezinde ürünlerini uluslararası standartlardaki testlerden geçiriyor. Petlas’ın kalite yolculuğunda kazandığı belgeler arasında 1998 yılında Alman RWTÜV kurum uzmanlarının denetiminden geçerek aldığı lastik tasarımını da içeren ISO 9001 kalite güvence sistem belgesi, 1999 yılında Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı uzmanlarının denetiminden geçerek aldığı, lastik tasarımını da içeren AQAP–100 Endüstriyel Kalite Güvence Seviye Belgesi de yer alıyor.
Dünyanın dört bir yanına geniş ihracat yelpazesi ile uluslararası pazarlarda elde ettiği bilgi birikimini, yeni yöntemler ile birleştirerek pazar payını sürekli arttıran Petlas, dünya sıralamasında üst sıralarda yer almayı hedefliyor. Türkiye’nin en büyük lastik üreticisi olan Petlas, Türkiye Futbol Federasyonu (TTF) ile imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla 2016 itibarı ile Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi olarak milli takımın hedeflerine de destek oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara