Türkiye’nin en büyük klasik otomobil müzesi ‘Key Museum’, İstanbullular’la buluştu.

 klasikler Kadıköy Bağdat caddesi ndeydiİzmir’de bulunan Türkiye’nin en büyük klasik otomobil müzesi ‘Key Museum’ koleksiyonundan çok özel bir seçki, İstanbullular’la buluştu.Bağdat Caddesi’nde, ayrıcalıklı rezidans seçenekleri sunan seçkin gayrimenkul projesi Park Residences Cadde’de açılan sergi büyük ilgi gördü.Bağdat Caddesi’nde, hayatın merkezinde olmayı tercih edenlere ayrıcalıklı
yaşam seçenekleri sunan Park Residences Cadde, Türkiye’nin en büyük klasik otomobil müzesi ‘Key Museum’u İstanbul’a taşıdı. Geçtiğimiz yıl İzmir’in Torbalı ilçesinde açılan ve benzersiz koleksiyonları ile büyük ilgi gören Key Museum, görkemli bir sergi ile İstanbul’a ilk kez merhaba dedi.

Park Residences Cadde'de Panayır Var!
İzmir’de sergilenen farklı konseptlerdeki klasik otomobillerin ilk İstanbul ziyareti Park Residences Cadde’de gerçekleşti. Lüks ve konforu sofistike hizmetleriyle sunan Park Residences Cadde‘de, dünyanın önde gelen lüks saat, mücevher ve aksesuar markalarını, ayrıcalıklı bir deneyim eşliğinde İstinye Park ve D-Hotel Maris’teki butiklerinde sunan Quadran Luxury Timepieces’ın da katılımı ile klasik otomobil tutkunları için 28 Mayıs Cumartesi günü görkemli bir panayır düzenlendi. Katılımcılar, DJ Mustafa Silici’nin müzikleri eşliğinde yemyeşil doğanın, çocuk aktivitelerinin, yaz alışverişi için çeşitli markaların yer aldığı benzersiz sergi eşliğinde Park Residences Cadde'nin keyfini çıkardı.
İstanbul’un en değerli merkezlerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde, yeşil ve mavinin buluştuğu yerde nefes kesici Adalar ve eşsiz tarihi Yarımada manzarasıyla çevirili, kusursuz estetikle tasarlanmış çok özel bir yaşam sunan Park Residences Cadde, 20 dönüm bahçe alanıyla konuklarını büyülüyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.’nin Kasım ayında satışa çıkardığı ve büyük ilgi gören Park Residences Cadde projesi, bölgede yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Davete Ünlü Konuklar Katıldı
28 Mayıs Cumartesi günü açılan klasik otomobil sergisi için, Park Residences Cadde Satış &Pazarlama Direktörü Sedef Baran’ın düzenlediği görkemli panayıra, iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Panayırdaki davete E. Özgörkey Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı ve Key Museum'ın kurucusu Murat Özgörkey, Birleşik Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni ve Başkan Yardımcısı Ömer Derbazlar ev sahipliği yaptı. İstanbul’a getirilen Key Museum koleksiyonundan çok özel seçki, büyük ilgi gördü. Davete Jülide-Mehmet Ali Berkman, Sitare Akdilek, Aslı Şen, Canan Bolak, Nora ve Talia Kalpakçıoğlu, Sema Basa, Birim Bayraktar, Meral-Ural İkizler, Elif Eren, Özgün, Zeynep Germen ve Özge Peker gibi isimler katıldı. Değerli projenin organizasyon ve Halkla İlişkiler faaliyetlerini ise Privée PR üstlendi.
 klasikler Kadıköy Bağdat caddesi ndeydi
Efsane Olmuş Klasik Otomobiller Bu Sergide
Park Residences Cadde ev sahipliğindeki sergide, Key Museum koleksiyonundan efsane modeller klasik otomobil tutkunlarını büyüledi. Sergide şu klasikler yer aldı: 1931 ModelAuburn 8-98 Bottail Speedster, 1937 Model Cord 812 SC Phaeton, 1951 Model Jaguar Mk V Drophead Coupe, 1956 Model Ford Thunderbird, 1957 Model Porsche 356-A, 1959 Model Mercedes – Benz 220 S, 1967 Model Austin Healey MK III BJ8.

Murat Özgörkey: İstanbullu Dostlarımız Büyük İlgi Gösterdi
Key Museum kurucusu ve E. Özgörkey Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Murat Özgörkey, İstanbul ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, “Key Museum, İzmir’de açıldığı tarihten bu yana çok büyük bir ilgi görüyor. Koleksiyonumuzdan seçilen çok özel klasik otomobilleri İstanbul’a getirerek, henüz müzemizi ziyaret olanağı bulamayan İstanbullu dostlarımızın beğenisine sunduk. Otomobillerimiz İstanbul’da da büyük ilgi görüyor. İstanbul’daki klasik otomobil tutkunlarını önce buradaki sergimize, ardından da İzmir’deki müzemize bekliyoruz,” dedi.

Güngör Çepni: Park Residences Cadde Çok Özel
Birleşik Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek şöyle devam etti: “Bağdat Caddesi’nde çok özel bir proje olan Park Residences Cadde, Key Museum sergisini İstanbul’a getirmek gibi ayrıcalıklı etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Otomobil ve koleksiyon merakının mükemmel bir ürünü olan Key Museum seçkisini İstanbul’da görmek bizleri çok heyecanlandırıyor. İstanbul’un en özel lokasyonlarından birinde, Bağdat Caddesi’nde bulunan ve konuklarına geleceğin sofistike yaşamını bugünden sunan yaşamın başladığı Park Residences Cadde projemiz, 20 bin metrekarelik yeşil alanı ile satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Dostlarımızla ve rezidans sahiplerimiz ile bu sergi vesilesiyle bir araya gelmekten çok memnun olduk. Henüz İzmir’de Key Museum’u ziyaret etme olanağı bulamayan ya da ziyaretlerinin tadına doyamayan klasik otomobil sevdalılarını Park Residences Cadde’deki sergimize bekleriz. Park Residences Cadde, hem bulunduğu bölgenin, hem de İstanbul’un yaşamına renk ve değer katmayı sürdürecek.”


KEY MUSEUM HAKKINDA
1886 yılında üretilen ilk otomobil, 1885 üretimi ilk motosiklet gibi otomobil dünyasının kıymetli parçalarına ev sahipliği yapan KEY Museum, İzmir’in Torbalı İlçesi’nde 30 Nisan 2015 tarihinde açıldı. 7 bin metrekare alan üzerine kurulu olan müzenin 1880’li yıllardan başlayıp 2011 yılına dek uzanan koleksiyonunda, BMW, MINI, Mercedes-Benz, Cadillac, Ford ve Porsche markalarının ilk otomobilleri yer alıyor. Müzede 2. Dünya Savaşı öncesinde otomobilleri süsleyen kaput amblemlerini de görmek mümkün. 2.550 adet model otomobil, 50’li yıllara ait Shell Benzin istasyonu, 1900’lü yılların başından 1960’lara kadar gelen benzin pompaları ve otomobil temalı eşarplar müzenin içeriğine hareket katan ve farklılaştıran unsurlardan… Müze pazartesi ve salı hariç olmak üzere haftanın 5 günü açık.


BİRLEŞİK GAYRİMENKUL HAKKINDA
İstanbul merkezli Birleşik Gayrimenkul; modern konut, konaklama ve karma-kullanımlı projelerde sektördeki standartları yükseltmekte uzmanlaşmış bir gayrimenkul geliştirme, inşaat ve yatırım firmasıdır. Endüstri lideri profesyonellerden oluşan Birleşik Gayrimenkul ekibinin tasarım ve inşaat alanlarında sahip oldukları engin deneyimin yanı sıra, bire bir proje yönetimi, sonuç odaklı satış ve pazarlama ve Türkiye’de gayrimenkul geliştirme ve inşaat alanlarında kazandıkları deneyimden doğan gayrimenkul finansmanları hakkında benzersiz uzmanlıkları vardır.

Sektörde öncü adımlar atan şirketin son dönemlerdeki projeleri arasında, Park Residences Cadde projesi de bulunmaktadır. Detaya, kaliteye ve titiz çalışmaya gösterilen üstün özenle, Birleşik Gayrimenkul projeleri, sanat, mühendislik ve beceriyi sentezleyen eserler olarak yaratılır.


E.ÖZGÖRKEY GRUBU HAKKINDA
Temelleri 1951 yılında, gruba ismini veren Erdoğan Özgörkey tarafından atılan E. Özgörkey Grubu, 1968 ile 1998 yılları arasında Ege ve Akdeniz bölgelerinde The Coca Cola Company ürünlerinin üretim, satış & pazarlama ve dağıtımını gerçekleştirdi. 1998 yılında tüm Türkiye Coca Cola operasyonlarının tek bir çatı altında toplanması ile oluşan ortaklıkta yer alan E. Özgörkey Grubu, daha sonra bu alandaki 31 yıllık üretim, satış & dağıtım ve pazarlama tecrübesini dondurulmuş gıda alanına da taşımış ve 1998 yılında Torbalı'da yeni bir yatırıma başladı. E. Özgörkey Grubu, 2001 yılında BMW, MINI ve LAND ROVER otomobillerinin Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv ile yapılan bir anlaşma ile 2002 yılında İzmir'de Özgörkey Otomotiv adı altında Borusan Otomotiv Yetkili ve Satıcı ve Servisi olarak faaliyete geçti.

2003 yılında ÖZTAR Tohumculuk ve Tarım Ürünleri Üretim A.Ş.'nin kurulması ile tarım alanında faaliyete başlayan E. Özgörkey Grubu çeşitli kollarda yatırım çalışmalarını sürdürüyor. 2006 yılında E. Özgörkey Grubu’nun en genç şirketi olan Özgörkey Laundry 5.000 ton/h kapasite ile Antalya’da faaliyete geçti. ÖZ-TUR A.Ş’nin , İzmir şehir merkezinde yer alan üç noktada otel ve akıllı konut inşaatına yönelik faaliyetlerinden biri olan Key Hotel 2011 Eylül ayında hizmete girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara