Lassa’dan Arda Turan’a Anlamlı Film

 ardaTürkiye A Milli Futbol Takımı bugün 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki ilk maçını Hırvatistan ile yapacak. Türkiye’nin lastik pazarı lideri Brisa’nın markası Lassa, hazırladığı duygusal filmle, marka elçisi ve Milli Takım kaptanı Arda Turan’a başarı diledi.
Türkiye’nin lastik pazarı lideri Brisa’nın markası Lassa, hazırladığı sürpriz filmle Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın
Hırvatistan mücadelesi öncesinde Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan’ın yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Reklam filmiyle birlikte herkesi sosyal medya üzerinden #senbizimkaptanımızsın etiketiyle Arda Turan’a destek vermeye davet etti.

Kaptan olmanın zorluk ve sorumluluklarının anlatıldığı filmde zorlu Hırvatistan maçı öncesi Arda Turan’a verilen destek vurgulandı. Lassa’nın milli sporcuya özel olarak hazırladığı film, https://www.youtube.com/watch?v=diNJwYYcmD4 adresinden izlenebiliyor.
İki senelik sponsorluk anlaşması çerçevesinde Lassa’nın global marka elçisi olan yıldız futbolcu, markanın reklam ve iletişim çalışmalarında yer alıyor. Lassa’nın Arda Turan ile yaptığı işbirliği; markanın “Sağlamsa Lassa” konumlandırması ile milli sporcunun zorluklara rağmen yılmadan çalışıp başarıya giden yolu sağlam adımlarla aşarak zirveye ulaşma hikayesiyle örtüşmesinden yola çıkılarak gerçekleştirilmişti.

Filmin Künyesi
Reklamın Başlığı: Sen Bizim Kaptanımızsın
Reklamveren: Lassa
Reklamveren Temsilcisi: Murat Bozfakıoğlu, Ela Okancay Uçar
Reklam Ajansı: Alametifarika
Kreatif Direktör: Odisseas Sevsevme, Ozan Özüm Özbey
Yaratıcı Grup Lideri: Handan Tepe
Yaratıcı Grup: Ali Can Savaş, Burçin Perçin, Yeliz Civelek, Pınar Ulus, Aslı Bozatlı
Müşteri İlişkileri: Gökhan Akbay, Canan Akyıl
Stratejik Planlama: İdil Aydoğdu Önuçak, Seren Pala
Prodüksiyon: Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz, Övgü Akgürgen
Çizer: Hakan Kocaeli
Animasyon: Seyfettin Özel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara