Crossover segmentinde Fransız lüksü: DS 4 Crossback

 yeni dsAvrupa pazarında 2011 yılından günümüze 125.000 adetten daha fazla satılarak önemli bir satış başarısına ulaşan DS 4 yenilenirken, seriye Crossover görünümlü ve yüksek sürüş pozisyonlu DS 4 Crossback olarak isimlendirilen yeni bir versiyon ekledi. Türkiye’de verimliliği ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan çevreci 1.6 lt dizel BlueHdi 120 HP motor seçeneğiyle
satışa sunulan DS 4 ve DS 4 Crossback’te %40 daha hızlı tepki veren EAT6 tam-otomatik şanzıman da standart olarak bulunuyor. Yeni
tam otomatik şanzımanın da katkısıyla DS 4 modelinin ortalama yakıt tüketimi iyileştirilerek 3.9 lt/100 km oldu. DS 4 ve DS 4 Crossback, premium malzeme kalitesi, ileri teknoloji özellikleri ve avant-garde tasarımıyla öne çıkıyor. DS 4’ün lansman dönemine özel fiyatları 104.550 TL’den başlarken, DS 4 Crossback’in başlangıç fiyatı 110.050 TL. ds4
Crossover segmentinde Fransız lüksü: DS 4 Crossback
Avrupa’da kompakt sınıftaki araçların yaklaşık yüzde 30’u Crossover modellerden oluşuyor. DS 4 Crossback aracılığıyla DS Markası, Crossover tutkunlarını Fransız lüksü ile tanıştırıyor. DS 4 modelinden 30 mm daha yüksek olan DS 4 Crossback, krom tavan rayları, siyah renkli alaşım jantları ve siyah arka spoyleri ile “Her yere gidebilecek, maceracı” bir araç olduğunu gözler önüne açıkça seriyor... DS 4 Crossback’in bagaj kapağı üzerinde de Crossback yazıyor. DS 4 Crossback’te, DS 4’te olduğu gibi dikey görüşü 45 dereceye yükselten ön cam, aydınlık bir iç mekanı mümkün kılıyor.

DS’in yeni marka yüzüne uyarlanmış özelleştirilmiş tasarım
PSA Grubu içerisinde, bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden DS, Fransız Premium otomobil algısını kompakt sınıfta DS 4 ile sunuyor. “Spirit of Avant-Garde” mottosu ile markanın yeni yüzüne kavuşan DS 4, “DS Wings” olarak adlandırılan belirgin krom ızgarası, Xenon teknolojisi ve toplam 84 LED’in zarif birlikteliği olan DS LED Vision farları, yeni tamponu ve motor kaputuyla, zarif, lüks ve değerli bir görünüm sunuyor. Krom detaylar ön bölümdeki “DS” logosuna ek olarak, yan cam çıtalarında ve arka tampon difüzöründe kendini gösteriyor. Markanın geometrik formlu “DS” logosu hem motor kaputunda hem de her iki B sütununda yer alarak zarafeti güçlendiriyor. C sütununa entegre kapı açma kolu ile DS 4, coupé otomobillerin dinamik yapısını sürdürmeye devam ediyor. DS 4, 4 farklı tavan rengi sayesinde çift gövde rengi opsiyonunu segmentinde sunan ilk model oluyor. DS 4’ün gövde renginden farklı tondaki özel tavan rengi, kapı dikiz aynası gövdeleri ve jant kapakları uzmanlar tarafından7 saat süren özel bir süreç sonucunda elle boyanıyor. DS 4’ün gövde renk kombinasyon alternatifleri 38’i buluyor. DS 4’te ayrıca 4 yeni gövde rengi (Mürekkep Mavi, Turmalin Turuncu, Artense Gri ve Doruk Kırmızı) sunuluyor.

Verimli motorlar ve yüzde 40 daha hızlı çalışan tam otomatik şanzıman
DS 4, Türkiye’de 1.6 lt Dizel, BlueHdi 120 HP’lik motoruyla showroom’lardaki yerini aldı. 4 silindirli turbo beslemeli BlueHdi motor 120 HP güç ve 300 Nm tork değerlerini sunarken, ortalama yakıt tüketimi 3,9 lt/100 km. Çevreci motorun CO2 emisyon değeri ise 102 gr/km. EAT6 olarak isimlendirilen tam otomatik 6 kademeli şanzıman, Quickshift teknolojisiyle selefine göre yüzde 40 daha hızlı tepkiler veriyor. DS 4 ve DS 4 Crossback’in süspansiyon ve direksiyon ayarları, yeni tasarım ile beraber yeniden düzenlendi. Konfor/tepki dengesi bakımından takdir edilen modelin sürüş kalitesi artırıldı.

3 yorum:

  1. Hey, very nice site. I came across this on Google, and I am stoked that I did. I will definitely be coming back here more often. Wish I could add to the conversation and bring a bit more to the table, but am just taking in as much info as I can at the moment. Thanks for sharing.
    Honda Activa 3 Wheeler
    Keep Posting:)

    YanıtlaSil
  2. Hey, very nice site. I came across this on Google, and I am stoked that I did. I will definitely be coming back here more often. Wish I could add to the conversation and bring a bit more to the table, but am just taking in as much info as I can at the moment. Thanks for sharing.
    Hero Maestro for Handicapped

    Keep Posting:)

    YanıtlaSil
  3. Katılımlarınız için teşekkürler.Tekerlekli sandalyeler ile ihtiyacı olanlara hizmet etmek çok güzel ve doğru bir iş aynı zamanda..

    YanıtlaSil

Bu Blogda Ara