Skoda Bisiklet ile Özgürlüğe Çağırıyor

120 yıl önce, 1895 yılında bisiklet üretmeye başlayan Skoda’nın kurucuları Vaclav Laurin ve Vaclav Klement, bugün yılda 1 milyon adetten fazla satış yapan bir otomotiv markasının temellerini atmışlardı. Tarihinde önemli bir yere sahip bisikletlerine her zaman bağlı kalan Skoda, şimdi ise bisikletlerini Türkiye’de satışa sunuyor.

2016 model bisiklet koleksiyonu ve tüm beklentileri karşılayacak dağ bisikletleri, Skoda Yetkili Satıcılarından satın alınabilecek.

Şu anda Türkiye’de beş farklı bisiklet modeli sunan marka, kadro geometrisi sayesinde büyük jantlı bisikletlerin dezavantajlarını ortadan kaldırarak kendine özgü bir kontrol sunuyor. Zor yol koşullarında dahi enerjinin en üst düzeyde yola aktarılmasını sağlayan pedallar, kullanıcılara her şartta destek oluyor.

Konfor odaklı kadrosu, daha dik sürüş pozisyonu sayesinde sırt ağrılarının önüne geçiyor. Yolda karşılaşılabilecek rahatsız edici titreşimler ise, hassas yaylı süspansiyon sistemi sayesinde en aza indirgeniyor.

27 inç ve 29 inç jantlara sahip Skoda bisikletler, 24 ve 27 vitesli olarak 1.925 TL + KDV den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara