Yeni Case IH Farmall C

 yeni araç tanıtıldıCase IH, daha önceki yıllarda olduğu gibi yeni bir serisinin ulusal lansmanını da yine Bursa Tarım Fuarı’nda yaptı ve Case IH ailesinin en yeni üyesi olan Farmall C Serisi’ni ziyaretçilerle buluşturdu. Profesyonel çiftçilerin traktördeki öncelikli tercihi olan Case IH, 12-16 Ekim 2016 tarihleri arasında bu yıl 14.sü düzenlenen ve Avrasya coğrafyasının en büyük buluşması niteliğindeki Bursa Tarım 2016 Fuarı’nda çiftçiler ve ziyaretçilerle bir araya geldi.

Fuarda toplam 1.200 m²’lik bir stand ile yer alan Case IH, alanda sergilediği birbirinden güçlü, en son teknolojiyle donatılmış dayanıklı traktörleriyle fuarın en çok dikkat çeken standı oldu.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir:
“Gelişen teknoloji ve bilinçlenerek değişen çiftçi profili; beklentileri de farklılaştırıyor ”

Bursa Tarım 2016 fuarını değerlendiren TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; fuarların çiftçilerle bir araya geldikleri en iyi platformların başında olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Tarım ve makine teknolojileri geliştikçe, çiftçilerin traktörlerden beklentileri de değişiyor. Çiftçiler de bu gelişime bağlı olarak artık eski zamanlardaki gibi değiller, traktör ile tarım ekipmanlarından çok daha fazlasını bekliyorlar. Özellikle çiftçilerle doğrudan temas ettiğimiz platformaların başında gelen fuarlarda bunu çok daha yakından gözlemlemekteyiz. Bu anlamda, çiftçilerimizi hem en iyi teknik özelliklere hem de en şık tasarıma sahip traktörlerle bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz.”
Case IH geleneği bozmuyor, yeni ürünü Farmall C’nin lansmanını da Bursa’da yapıyor
Bursa’nın verimli topraklarının yanı sıra yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip eden çiftçi profiliyle de önemli bölgelerin başında geldiğini sözlerine ekleyen Özdemir; “Bursa, yarattığı tarımsal katma değer ile tarım ekonomisinin en önemli bölgelerinin başında geliyor. Bu özellikleriyle Bursa bizim için de çok önemli bir yere sahip. Bu kapsamda da her yıl düzenli olarak mutlaka katılım gösterdiğimiz Bursa Tarım Fuarı’nda yepyeni ürünlerimizin lansmanlarını da gerçekleştirmekteyiz.”

İrfan Özdemir açıklamalarında geçen yıl çiftçilerin büyük bir merakla beklediği yerli bahçe traktörü Case IH JXB’yi, ilk kez Bursa Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardıklarını söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu yıl da yeni ürünlerimizi Bursa’da ilk kez çiftçilerle buluşturma geleneğimizi bozmuyor ve standımızda Case IH’in ailesinin en yeni üyesi olan Farmall C Serisi’nin tanıtımını yapıyoruz. Modern tasarımlı, güçlü motor seçenekleri sunan, performansını kanıtlanmış transmisyona sahip yeni Farmall C serisiyle; yine Türk çiftçisinin bir numaralı tercihi olmaya hazırız.

CASE IH ailesinin birbirinden sağlam, üstün performanslı ve son teknolojiyle donatılmış modern tasarımlı ürünleriyle tüm ziyaretçilere ‘premium’ bir markanın ayrıcalıklarını, Bursa Tarım Fuarı 2016’da bir kez daha yaşatmaktayız.”

CASE IH STANDINA SERGİLENEN ÜRÜNLER:
Case IH Farmall C Serisi: Güçlü, güvenilir, teknolojik ve konforlu
Modern tasarımı, güçlü motoru, 24 ileri 24 geri Hi-Lo transmisyonu ve daha pek çok yüksek teknolojisi ile önemli bir boşluğu dolduracak olan Case IH Farmall C serisi, Farmall 85C, 95C, 105C ve 115C modelleri ile Türk çiftçisine hizmet etmeye hazır.

Case IH Farmall C serisi traktörler 86, 99, 107 ve 114 HP gücünde 4 silindirli, Turbo-Intercooler sistemine sahip common rail enjeksiyon sistemli motorları ile güç ve yakıt ekonomisini birleştiriyor.
Standart olarak sunulan 24 ileri-24 geri Hi-Lo transmisyon, tarla faaliyetlerin en çok yapıldığı 0-10 km/h hız aralıklarında 15 adet vites seçeneği ile kullanıcıların geniş bir hız aralığına sahip olmasını sağlıyor.
Yeni Farmall C serisi; modern tasarımı, güçlü motor seçenekleri, güvenilirliği ve performansı kanıtlanmış transmisyonu, kendi kategorisinde ergonomik kumanda kollarına sahip geniş kabini ile Türk çiftçisinin bir numaralı tercihi olmaya hazır.

Case IH Optum CVX : Yeni Standartları bu seri belirliyor…

Yeni Case IH Optum CVX serisi; sahip olduğu farklı ve modern kaporta tasarımı, teknik ve donanımsal özellikleri, kompakt yapısı ile kendine ait yeni bir sınıf oluşturuyor.

En ağır işler için tasarlanan yeni Case IH Optum CVX serisi 271 ve 300 HP güçlerinde, 6 silindirli, yüksek verimli Tier 4b Common-Rail motorları ile gücü, yakıt ekonomisini ve çevreye duyarlılığı bir araya getiriyor.
Standart olarak ön hidrolik ve çift hızlı ön PTO ve bunun yanında ön aks süspansiyonu ile donatılmış olan Case IH Optum CVX serisi daha fazla verimlilik sağlıyor. İhtiyaca göre 1000 d/d veya 1000E d/d hızlarına ayarlanabilen ön kuyruk mili ile Case IH Optum CVX serisi ile sunulan ayrıcalıklardan yalnızca biri.

Yeni Case IH Optum CVX serisi; farklı dizaynı, güçlü motorları, tüm modellerde standart ekonomik bir kullanım sağlayan Eko CVT transmisyonu, fark yaratan kabin içi tasarımı ile Türk çiftçilerinin yeni gözdesi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara