CT modeli Lexus’a ulaşmayı kolaylaştıracak

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip Lexus, 2017 İstanbul Autoshow’a birçok yenilikle katıldı. Sunduğu sıra dışı hizmetlerle adından söz ettirmeyi başaran Lexus, fuar ile birlikte interaktif showroom hizmetini de vermeyebaşladı. Böylece Türkiye’nin her yerinden kullanıcılar, randevu alarak satış danışmanının kullandığı gözlük sayesinde aracı inceleyebilecek ve teklif alabilecekler.
 
Sadece bir otomobil üreticisi değil aynı zamanda bir yaşam tarzı sunduğunu yaptığı birçok çalışmayla vurgulayan Lexus, İstanbul Autoshow’da ise, “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” filmi için tasarlanan SKYJET Uzay Aracını sergiledi. Lexus tasarımcılarına ait ve 28. yüzyıl zamanlarında kullanılan SKYJET, filmin kahramanının zamanda yolculuk yapmasını sağlıyor.


 

2016 yılında Türkiye pazarına giriş yapanmarka, İstanbul Autoshow Fuarı’nda yeni hibrit modellerini de sergiledi. Böylece spor otomobilden, lüks sedana ve SUV modellere kadar her segmenttehibrit modele ulaşmak mümkün olacak.Lexus’un yeni modelleri, İstanbul Autoshow’da 12. Salon’daki Omotenashi misafirperverliğini ve Takumi işçiliğini yansıtan yeni standındayerini aldı.
“Lexus interaktif showroom’u kullanıcının ayağına gidiyor”
İstanbul Autoshow’da gerçekleştirilen basın toplantısında,Lexus markasının yenidijital showroom’nunİstanbul dışından araçları incelemek isteyenlerede büyük kolaylık sağlayacağını belirtenYönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt, “Lexus olarak öncü hizmetler sunmaya devam ediyoruz ve dijitalleşme de bunların başında geliyor. Lexus, tüm dünyada hayranlık uyandıran bir marka.Bu yüzden bizim için İstanbul kadar, İstanbul dışındaki müşterilere ulaşmak için de büyük önem taşımakta. Yeni dijital showroom sayesinde isteyen herkes, istediği yerden modellerimizi detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulacak.Müşterilerimiz, internet adresinden randevu alarak Hololens uygulamasıyla satış danışmanlarıyla internet üzerinden birebir iletişime geçilebilecek. Başka bir deyişle danışman, dijital gözlüğüyle o an neye bakıyorsa müşteride kendi bilgisayarı, tableti ve akıllı telefonundan bu görüntüyü görebilecek, müşteri temsilcisiyle sesli iletişim kurabilecek. Böylece zamandan tasarruf eden müşterilerimizinshowroom’a gelmesine gerek kalmadan, showroom’u biz ayağına getirmiş olacağız. Bu uygulamadan yararlanmak için müşterilerin lexusinteraktifshowroom.com adresinden randevu almaları yeterli oluyor” dedi.





“Lexus’a 60’a yakın noktada satış sonrası hizmeti veriliyor”
Premium segmentteLexus’un en önemli avantajlarından biri olarak öne çıkan satış sonrası hizmeti ve hızlı servis imkanı dikkat çekiyor. Lexus, Türkiye’nin geneline yayılmış satış sonrası hizmeti ağı ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor.
Lexus olarak her gün yeni hizmetler sunmaya devam ettiklerinin altını çizen Bozkurt, “Bu hizmetlerin en başında ise Türkiye’nin 60’a yakın noktasında satış sonrası hizmeti vermemiz geliyor. Müşterilerimiz, Türkiye’nin her yerinde rahatlıkla satış sonrası hizmetini alabiliyor. Bu premiumsegmentte yer alan diğer markalarda göremeyeceğiniz bir özelliktir” dedi.
“CT modeli Lexus’a ulaşmayı kolaylaştıracak”
Lexus’un Türkiye operasyonlarının ve model yelpazesinin giderek genişlediğini söyleyen Ali Haydar Bozkurt, “Lexus’un Fuar ile birlikte önemli yeniliklerinden biri ise dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h oldu. İstanbul Autoshow Fuarı’yla birlikte satışa sunacağımız bu yeni Lexus modeli, müşterilerimizin artık markaya daha kolay erişmesini sağlayacak. Hem elektrikli hem benzinli motora sahip CT, tasarımıyla, kompakt boyutlarıyla ve sürüş özellikleriyle beğeni toplayacak. Elbette o da her Lexus modeli gibi, kullanıcısını özel hissettirecek. CT modelinin, Türk kullanıcısı tarafından büyük beğeni toplayacağını düşünüyoruz” dedi.



 
28. yüzyıldan gelen araç: SKYJET
Uçan kaykay, Spor Yat Konsepti, Kısa Filmler ve Tasarım Ödülleri yarışmalarıyla Lexus’un bir yaşam tarzı markası olduğunun altını çizen SKYJET uzay aracı, İstanbul Autoshow fuarının en yenilikçi aracı olarak dikkat çekti.Lexus’un kendine özgü ön panjurunu taşıyan SKYJET, Lexus LC coupe modelinin tasarımını yansıtan farlarını da kullanıyor. Lexus dokunuşlarına sahip uzay aracı atletik ve aerodinamik duruşuyla dikkat çekiyor.
Konsept model tamamlanırken Lexus’un son Yapay Zeka ve HMI teknolojisini de araca eklendi. Ayrıca filmin hikayesine göre geleceğin enerji kapsülü olarak gösterilen araç, Lexus’un yenilikçi hidrojen yakıt hücresi teknolojisinden ilham aldı.
Büyük bir merakla beklenen kitap uyarlaması “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” filmi için hazırlananSKYYJET, film yapımcıları ve Lexus tasarımcılarının bir araya gelmesiyle oluşturuldu. 

Lüks hibrit deneyimi Türkiye’de
Lexus, tam hibrit lüks SUV modeli RX 400h’yi 2005’te tanıttı ve bu önemli teknolojik gelişim ile tarihte bir ilke imza attı.Hibrit teşvikinin ardından Türkiye’deki hibrit ürün gamını genişleten marka, İstanbul Autoshow’da da yeni hibrit modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.
Ziyaretçiler İstanbul Autoshow Fuarı’nda premiumSUV modelinin hibritversiyonu RX450h, crossover modelinin hibrit versiyonu NX300h, sportif sedan modelinin hibrit versiyonu GS300h’ı inceleme şansı buldular.
Her geçen gün daha çevreci modeller üreten marka, dünyada bu teknolojinin öncüsü olarak kabul edilen LexusHybrid Drive sistemini kullanıyor. Sessiz bir sürüş sunan hibrit sistemi, düşük tüketimin yanı sıra istendiğinde elektrik motorları yüksek performansa yanıt verebiliyor.
Lexus’un yeni yıldızı: CT 200h
Dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h, İstanbul Autoshow Fuarı’yla birlikte Türkiye pazarına giriş yaptı. Lexus markasının eşsiz lüksünü, gelişmiş hibrit teknolojisiyle buluşturan CT 200h, hem tasarımıyla hem de sürüş özellikleriyle öne çıkıyor.
Hem benzinli hem de elektrikli motor sahip CT, düşük yakıt tüketimi ve sportif sürüşü bir arada sunuyor. 1798 cc’lik benzinli motoru 98bg ve 142 Nmtork üretiyor. CT 200h’nin birleşik yakıt tüketimi ise sadece 4.1lt/100 km. Fuarın ardından Türkiye’de Lexusshowroomunda satışa sunulacak olan CT, tercihe göre daha sportif görünüme sahip F Sport paketiyle de tercih edilebilecek.
Lexus’un yarışçı yüzü de İstanbul’da
Premium ve yüksek konfora sahip otomobiller üreten Lexus, İstanbul Autoshow Fuarı’nda “F Performance” ürün gamından da modeller sergilendi. Markanın yüksek performanslı yüzünü temsil eden bu modeller, kusursuz işçiliği, çarpıcı tasarım, üstün mühendislik ve yüksek performanslı motorlarla buluşturuyor. Lexus’un İstanbul Autoshow’dasergilediği“F Performance” modelleri ise, RC F ve GS F oldu. Her iki otomobil de, 477 beygir güç üreten 5.0 litre V8 motora sahipler.
Lexus’un yüksek performanslı ruhunu taşıyan bu otomobillere ilham olan yarış otomobili RC F GT3 de fuarda yer aldı. Fuji ve diğer yarış pistlerinde zorlu testlerden geçen RC F GT3, ilk kez geçtiğimiz Ekim ayında VLN9 yarışına çıktı ve Nürburgring’de VLN Endurance Championship yarışını kazanan Asya kıtasından ilk otomobil üreticisi oldu. Tamamen yeni  RC F GT3, Amerika ve Japonya’nın yanı sıra Avrupa’daki yarışlarda da mücadele edecek.
2017’de birçok seride yarışacakLexus’un imajına katkı sağlayacak RC F GT3, 5.4 litrelik V8 motoruna sahip ve 500 HP’nin üzerinde güç üretiyor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara