Günlük Kiralama sektöründe yeni oyuncu: Avec Car Rentals


Günlük Araç Kiralama sektöründe yeni ve iddialı oyuncu Avec Car Rentals, 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren Havalimanı Ofislerini faaliyete açıyor.
Müşteri odaklı yönetim anlayışı ve kaliteli hizmetten ödün vermeyen anlayış ile yola çıkan  Avec Car Rentals, İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminali, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bodrum Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı ve Bandırma IDO Terminalindeki 6 noktadaki yeni yatırımı,
Avek Otomotiv Tekstilkent, Avek Otomotiv Ümraniye ve
Avek Otomotiv Çanakkale’deki mevcut ofisleri olmak üzere toplam 9 farklı noktada müşterilerinin, yaşam boyu hayallerini şekillendiren ve ihtiyaçlarını keyifli sürüşlere dönüştüren hizmet vermeyi ilke olarak benimsemiştir.

Avec Car Rentals, başarılı yatırımları ile Türkiye Otomotiv Sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Avek Otomotiv ile birlikte Paşalı Grubu’nun otomotiv sektöründeki ikinci yatırımı.





Araç filosunun tamamını yeni araçlardan oluşturan Avec Car Rentals, www.aveccarrentals.com web sitesi üzerinden müşterilerinin hızlı ve avantajlı araçlar kiralayabileceği çözümler sunmakta.

Avec Car Rentals mevcut kurmuş olduğu ve geliştireceği Ulusal ve Uluslararası İş Ortaklıkları ile yakın bir gelecekte, müşterileri tarafından farklı uygulama ve hizmet kalitesi ile tercih edilen Türkiye’nin önde gelen Günlük Kiralama Firmalarından biri olmayı hedeflemekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara