Turkcell Gelibolu Maratonu Avek Otomotiv sponsorluğu'nda başlıyor

‘Barış İçin Koşuyoruz’ sloganıyla düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu, dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen tarihi Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleşecek.Geçen sene olduğu gibi bu senede Avek Otomotiv, bu etkinlikte sponsor olarak yer alıyor.


Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan maraton 1 Ekim’de startını verecek. Maraton, yarı maraton, 10 km. koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilecek.
2016 Mayıs ayında Çanakkale’de Volkswagen Binek, Volkswagen Ticari, Audi, Seat ve Skoda Yetkili Satıcılığını açan Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı. geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede bu güzel organizasyonda olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.
Maraton güzergâhları
Maratonda profesyonel atletlerin katılacağı 42 kilometrelik parkur, Morto Koyu’ndaki start noktasından başlayacak. Saat 09:30’da başlayacak yarışta katılımcılar Alçıtepe Köyü’nden geri dönerek parkurda iki tur atacak ve yine Morto Koyu’ndaki bitiş noktasına gelecek. Yarı maraton ise saat 09:45'de yine Morto Koyu’nda başlayacak. Maratondaki parkuru geçecek olan sporcular, bir tur atarak Morto Koyu’ndaki bitişe gelecek.
Tüm yarışmacıların ve halkın katılımı ile saat 13:00’te ödül töreni düzenlenecek.
10 kilometrelik koşu ise saat 10:45`te yine Morto Koyu’ndan start alacak. Fransız Anıtı ve Redoubt İngiliz Mezarlığı’ndan geçecek katılımcılar, Morto Koyu’nda yarışı noktalayacak. Büyük katılımın beklendiği halk koşusu ise, saat 11.00’de Morto Koyu’ndan başlayıp 5 kilometre uzunluğunda olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara