AVEK TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN SEAT YETKİLİ SERVİSİ

2017 Ocak-Ağustos döneminde Türkiye’nin en çok tercih edilen Seat Yetkili Servisleri sıralamasında 3.643 adetle, 1. sırayı aldı. 2005 Aralık ayından itibaren Tekstilkent’te hizmet vermeye başlayan Avek Otomotiv, sektöre verdiği önemi ve bu işte en iyi olma isteğini 2016 yılında Çanakkale’de, 2017 yılında da İstanbul Ümraniye’de açmış olduğu yeni tesisleriyle ispatlamış oldu.





Deneyimli ve tüm marka eğitim sürecini bitirmiş kalifiye personelleri ile en iyi hizmeti vermeye çalışan Avek Otomotiv müşteri memnuniyetinde de bunu ispatlıyor. Amacı her zaman en iyi ve en kaliteli hizmet sunmak olan Avek Otomotiv, bunu en iyi şekilde hem çalışanlarına hemde müşterilerine yansıtıyor. Markanın yapmış olduğu memnuniyet sorgulamalarında hep üst sıralarda yer alıyor ve bunu korumak için sürekli iç ve dış eğitimlerle çalışanlarını geliştirmeye gayret ediyor.

Avek Otomotiv, Seat’da bu yıl bütün ödülleri topladı.





Avek Otomotiv Seat satış ve servis alanında başarılı olduğu kadar aksesuar satışlarında da iddialı olduğunu, Seat Servis Müdürü Sn. Tacettin Kartun’dan aldığı 1.’ lik ödülü ile kanıtlamış oldu. Müşterilerine sunmuş olduğu farklı hizmet kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Avek Otomotiv, Seat müşterilerinden de tam not alarak başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara