Rigorent’ten Yılbaşına Özel Yüzde 15 İndirim Fırsatı!

Tur Assist’in yenilikçi araç kiralama markası Rigorent, otomobil kiralamak isteyen bireysel kullanıcılar için yepyeni kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Rigorent, yediden yetmişe herkesin büyük bir heyecanla beklediği yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyenler kullanıcılar için 29, 30 ve 31 Aralık tarihlerini kapsayan bireysel araç kiralamalarında %15 oranında indirim avantajı sunuyor! Kampanyadan





yararlanmak isteyen kullanıcıların promosyon kodu ile birlikte www.rigorent.com adresinden veya 0850 202 47 00 numaralı çağrı merkezi üzerinden rezervasyonlarını oluşturmaları yeterli oluyor.

Çekici hizmetinden yol yardıma, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden tesisatçıya kadar farklı alanlarda toplam 8 bini aşkın hizmet birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist’in araç kiralama markası Rigorent, birbirinden avantajlı özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Rigorent, yediden yetmişe herkesin heyecanla beklediği yılbaşı tatilini değerlendirmek isteyen kullanıcılar için 29, 30 ve 31 Aralık tarihlerini kapsayan 2 gün ve üzerindeki araç kiralamalarında %15 oranında indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların promosyon kodu ile birlikte www.rigorent.com adresinden veya 0850 202 47 00 numaralı çağrı merkezi üzerinden rezervasyonlarını oluşturmaları yeterli oluyor.

Yaygınlığı ile rakiplerine fark atıyor!

Rigorent, hizmet vermeye başladığı 2017 yılının başından bu yana kiralama hacmini genişleterek sektörde önemli bir başarıya imza attı. Kiralama hizmetini, müşterilerine uygun fiyatlı ve daima kaliteli bir hizmet anlayışı içinde sunabilme hedefi ile hareket eden Rigorent, geniş araç filosu ile Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veriyor. Yaygınlık, rekabetçi fiyat ve araç çeşitliliğinin yanı sıra Rigorent, müşterinin olduğu yerde araç teslim etme ve istediği yerden aracı teslim alma gibi avantajlı özellikleri ile ön plana çıkıyor.





Rigorent Hakkında
Geniş araç filosuyla Türkiye’de yaygın şekilde bireysel araç kiralama hizmeti veren Tur Assist çatısı altındaki Rigorent, müşterilerine avantajlı fiyatlarla sunmayı ilke ediniyor. www.rigorent.com sitesi üzerinden mevcut araçları görebilen ve dilediği ofise, dilediği araç için rezervasyon oluşturabilen Rigorent müşterileri, eş zamanlı olarak güvenilir bir şekilde ödemesini gerçekleştirebiliyor. Türkiye’nin en avantajlı bireysel kiralama markası Rigorent ayrıca, 0850 202 47 00 numaralı çağrı merkezini tercih eden müşteriler için de, tüm seçenekleri telefon üzerinden aktararak en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara