Çalışanlarının eğitimine önem veren bayi

Volkswagen, Seat, Skoda ve Audi Yetkili Satıcısı ve Servisi Avek Otomotiv, çalışanlarını, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için eğitimlere ara vermeden devam ediyor.Avek Otomotiv çalışanları, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına her fırsatta eğitim alıyorlar.

Son eğitimlerini araçların çalışma sistemlerinde en önemli unsur olan motor yağları üzerine aldılar.
Dünyanın ilk karbon nötr motor yağı olan ve sadece yetkili servislere özel üretilen Castrol EDGE Professional’in tüm özelliklerinin incelendiği eğitim, bayiye getirilen özel eğitim aracında 3 gün süre ile tüm servis danışmanlarına dönüşümlü olarak verildi. 
Bağımsız bir laboratuvarca yapılan Maksimum Dayanıklılık Testi’nde gücü ve kalitesi kanıtlanan yağ, lider araç üreticileri Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda’nın tercih ettiği tek motor yağı.
Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet kalitesini geliştirmeyi ilke edinen Avek Otomotiv yetkilileri, personellerine katma değer sağlayacak bayisi oldukları markaların verdikleri eğitimler dışında son eğitimi aldıkları gibi yağ firmalarından, lastik firmalarından ve diğer sağlayıcıların eğitimlerine maksimum derecede katılım sağlayacakları bilgisini paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara