Citroën Total Abu Dhabi WRT, Citroen C3 WRC ile ralliye hazır

Citroën’in Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan takımı Citroën Total Abu Dhabi WRT, şampiyonanın ikinci ayağına hazır. 15-18 Şubat tarihleri arasında İsveç’te düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı Rally Sweden’da Citroën’i 3 ekip temsil edecek. 





2018 Dünya Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Rallye Monte-Carlo’nun ardından sıra İsveç’te düzenlenecek olan Rally Sweden’da. Tamamen karla kaplı zeminde düzenlenecek olan rallide takımlar ve pilotlar zorlu koşullarda en iyi puanı almak için çalışacaklar.

Rallye Monte-Carlo’da iki ekip ile start alan Citroën Total Abu Dhabi WRT, İsveç’te üç ekip ile start alacak. Kris Meeke - Paul Nagle, Craig Breen - Scott Martin ikililerinin dışında bu yarışta Mads Østberg - Torstein Eriksen ikilisi de takım için puan toplayacak. 30 yaşındaki Mads Østberg, 2014 ve 2015 sezonunda Citroën ile yarışmış ve 7 kez podyumda yer almayı başarmıştı.





Bu sezon başında başlayan ve her yarış öncesinde yayınlanan Little Big Racing by Citroën serisinin Rally Sweden için hazırlanan videosu da yayınlanmaya başladı. Videoda Citroën pilotu Kris Meeke yarış hakkında temel bilgileri veriyor. Hazırlanan videoya https://www.youtube.com/watch?v=rbOx_PGM440 linkinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara