Portraits of Fashion Week reimagined and powered by Galaxy S9

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Samsung sponsorluğuyla ve Tamer Yılmaz’ın çekimiyle gerçekleşen "Portraits of Fashion Week reimagined and powered by Galaxy S9" sergisiyle başlıyor.





Türkiye'nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un Sonbahar/Kış 2018 sezonu 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşiyor. 30'dan fazla marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını sergileyecekleri etkinliğin 11. sezonunun isim sponsorları arasında yer alan Samsung, yeni Samsung Galaxy S9 ile heyecan dolu bir moda işbirliğine imza atıyor.

26 Mart Pazartesi akşamı gerçekleşecek olan "Portraits of Fashion Week reimagined and powered by Galaxy S9" etkinliği kapsamında ilk sezonundan bugüne Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'a emek veren Türk moda endüstrisinin farklı alanlarından isimler, yine sektörün duayen fotoğraf sanatçılarından Tamer Yılmaz tarafından Galaxy S9+ ile fotoğraflandı. Tamer Yılmaz'ın yaratıcı vizyonuyla sıra dışı bir görsel estetiği yansıtan fotoğrafların ilk defa sergileneceği, Ceyda Balaban'ın kreatif direktörlüğünde gerçekleşen akşamda davetliler yeni Samsung Galaxy S9 ve S9+'ı keşfetme şansı bulacaklar. 





Dönüştürücü fikirler ve teknolojilerle dünyaya ilham kaynağı olan ve geleceği şekillendiren Samsung'un ultra ağır çekim özelliği ve sınıfının ışığa göre otomatik ayarlanabilen değişken diyaframlı en iyi kamerası ile öne çıkan yeni Galaxy S9 ve S9+ modelleri ayrıca Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul süresince de Samsung'un özel alanında etkinlik alanında sergilenecek.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Mercedes-Benz’in isim sponsorluğunun yanı sıra; Hopi, Laboratoire BIODERMA, L’Oréal Professionnel, Samsung Galaxy S9 I S9+, Yapı Kredi, Zorlu Center ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin resmi sponsorluğunda DHL ile M.A.C Cosmetics'in destekleriyle ve tedarikçi sponsorlar Damla, Dukan Diet ve Red Bull'un katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’u takip edebilirsiniz!
http://mbfwistanbul.com/
https://www.facebook.com/fwistanbul/
https://twitter.com/MBFWIstanbul
https://www.instagram.com/mbfwistanbul/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara