2018 Volkswagen Grup ödülünü kim kazandı?

Volkswagen Group, ödüllerini geçtiğimiz yılın en iyi 19 tedarikçisine sundu. Ödül kazananlar arasında polimer uzmanı REHAU da bulunuyor. REHAU, geçtiğimiz yıl Güney Afrika’da VW Polo’nun üretimine başlamak için “Yerel Performans Şampiyonu” kategorisinde de ödül aldı.


REHAU, 2009 yılından bu yana Güney Afrika Port Elizabeth’deki fabrikasında VW Polo için boyalı tamponlar üretiyor. VW, aynı fabrikada 2017’den bu yana son Polo nesli başarıyla üretildi. Volkswagen, REHAU’nun üretim hattında üretilen boyalı tamponları tedarik ederek günde 600’den fazla aracı kullanıma sunuyor. Volkswagen Güney Afrika, önümüzdeki yıl dünya pazarı için 170 bin araç üretmeyi planlıyor. 

REHAU, başarılı çalışmalara imza atmayı sürdürüyor
Berlin’de düzenlenen ödül töreninde, 2018 VW Grubu ödülünü kabul eden REHAU Grubu Başkan Yardımcısı Dr. Veit Wagner, “Bu ödülü almaya kabul edilmekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Uluslararası takımımız harika bir iş çıkardı. Geçtiğimiz yıl Güney Afrika’da VW Polo’nun üretiminin başlangıcı için ‘Yerel Performans Şampiyonu’ kategorisinde ödül aldık. Sürdürülebilir düşünce ve eylemler, şirketimizde sağlam bir şekilde demirlenen temel değerlerdir. Başarımız her zaman inovasyon tarafından belirlendi. Buna bağlı kalarak akıllı ürünler, hizmetler ve çözümler sunarak müşterilerimize değer vermeyi taahhüt ediyoruz.” dedi. 

Otomobil endüstrisinde değişim devam ediyor


16’ncısı düzenlenen ödül töreninde, Volkswagen Grubun üstün taahhüt ve yenilikçi gücü ile üstün olan en iyi tedarikçileri onurlandırdığını belirten Volkswagen Grup CEO'su Dr. Herbert Diess, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Otomobil endüstrisindeki değişimden söz ederken, tedarikçilere bağlılıkları ve işbirlikleri için teşekkür ediyoruz. Hızlı dönüşümü desteklemek için sizler gibi güçlü ve güvenilir ortaklara ihtiyacımız var. Gelecekte çeviklik, inovasyon ve girişimcilik cesareti daha da önemli olacak. Bu nedenle karar alma ve uygulamada daha hızlı ve verimli olabileceğimiz koşulları sizlerle birlikte sağlamaya çalışıyoruz.”


Brandstätter: “Dijitalleşme, işimizi kökten değiştirecek”


Dijitalleşmenin elektromobilite ve otonom sürüşle birleşerek sektörü kökten değiştireceğini ifade eden VW Satın Alma Yöneticisi Ralf Brandstätter, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “7 ödül kategorisi, otomobil endüstrisinin dönüşümü ile ilgilidir ve gelecekteki ilgili konuları yansıtıyor. Dijitalleşme, elektromobilite ve otonom sürüşle birleşerek işimizi kökten değiştirecek. Aynı zamanda, karmaşıklık ve sürdürülebilir eylem için gereksinimleri artıracak. Polimer uzmanı, REHAU, tüm bu gereklilikler için uygun bir tedarikçi olduğunu gösteriyor.”

REHAU Hakkında:
REHAU; sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon için ileriye dönük ve bütünsel çözümler sunmaktadır. Enerji tasarruflu inşaat, yenilenebilir enerjilerin kullanılması ve su yönetimine odaklanmaktadır. REHAU; pencere, sıhhi tesisat, yerden ısıtma, endüstri, mobilya ve otomotiv alanlarında sofistike sistem çözümleri ve kapsamlı hizmetleri ile müşterilerinin güçlü bir partneridir. 200’ü aşkın lokasyonda 20.000’in üstünde çalışanı ile bağımsız bir aile şirketi olan REHAU piyasaya ve müşterilere yakın olmaya çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara