TÜRKİYE’NİN İLK ‘SKODA FİLO SERVİSİ’ AVEK’TE AÇILDI!

Avek Otomotiv bir ilki daha gerçekleştirerek Volkswagen Filo Servisinden sonra SKODA Filo Servisini de hizmete açtı. 
Yenilikçi hizmet anlayışıyla hizmet kalitesini daima geliştiren Avek Otomotiv, 2016 yılında Türkiye'nin ilk filolara özel Volkswagen servisini açmasının ardından şimdi de SKODA marka araçlar için filo yetkili servis hizmeti sunmaya başladı.  


Avek Otomotiv SKODA Filo Servis’i, toplam araç hacminin 360 bine ulaştığı Filo kiralama sektörünün büyüyen iş hacmini desteklemek için sadece filo kiralama şirketlerine ve kurumsal müşterilerine hizmet sunacak. Türkiye’de ilk kez hizmete açılan bu servis, toplam 10 liftlik servis alanı, eğitimli ve deneyimli personeli ile filo müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı vadediyor. Avek Otomotiv, "Yerinden Alım Yerine Teslim" ve "Ertesi Güne Randevu" gibi müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini SKODA Filo Servis müşterilerine de sunacak. 
İstanbul Tekstilkent, İstanbul Ümraniye ve Çanakkale’de bulunan tesislerinde Volkswagen, Audi, SKODA, Seat ve DOD markalarının satış ve servis hizmetini vermeye devam eden Avek Otomotiv’in Genel Müdürü Engin Yazıcı, Filo müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını gözlemledikten sonra böyle bir hizmeti sunmanın gerekliliğini gördüklerini ifade ederek bu uygulama sayesinde Filo müşterilerine verilen hizmet hızının ve kalitesinin çok önemli bir oranda yükseldiğine dikkat çekti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara