TÜV SÜD D-Expert, Türkiye’deki ilk klasik araç ekspertizini gerçekleştirdi

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜV SÜD D-Expert, Türkiye’deki ilk klasik araç ekspertizini Klasik Otomobil Festivali’nde izleyiciler önünde gerçekleştirdi.
 

TÜV SÜD ve Doğuş Holding ortaklığıyla 2013 yılında kurulan TÜV SÜD D-Expert; bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TÜV SÜD D-Expert, 29 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap’ta düzenlenen Klasik Otomobil Festivali’ne destek verdi ve izleyiciler önünde klasik bir aracın ekspertizini gerçekleştirdi.
TÜV SÜD Auto Plus GmbH eksperi Mehmet Nur tarafından izleyiciler önünde gerçekleştirilen ekspertizde Mercedes 190SL 1958 model bir araç incelenerek, teknik detaylar hakkında bilgi verildi. Klasik araç ekspertizi katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye uluslararası tecrübesi ile bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti sunan TÜV SÜD D-Expert, dünyanın önde gelen teknik hizmet sağlayıcısı TÜV SÜD güvencesiyle, ileri teknolojiler kullanarak müşterilerine profesyonel hizmet sağlıyor ve TÜV SÜD D-Expert İkinci El Araç Ekspertiz Raporu sunuyor. Araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirme sunan bu rapor ve objektif ekspertiz hizmeti sayesinde alıcı ve satıcı arasındaki güveni sağlıyor, ilişkiye değer katıyor. 

TÜV SÜD D-Expert hakkında:
TÜV SÜD AG ve Doğuş Holding’in güçlerini birleştirmesi ile 2013 yılında kurulan Doğuş Grubu şirketlerinden TÜV SÜD D-Expert, uluslararası tecrübesiyle Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti sunmaktadır. Deneyimli ve profesyonel ekspertiz uzmanları tarafından son teknolojiye sahip ekipmanlar kullanılarak hazırlanan TÜV SÜD D-Expert İkinci El Araç Ekspertiz Raporu, araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirme sunarken, objektif ekspertiz hizmeti ile alıcı ve satıcı arasındaki güveni de sağlamakta ve ilişkiye değer katmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara