ERTEX OTOMOTİV HABER KONULARINA DAİR

VIP otomobil sektörünü dünyaya kazandıran Ertex Otomotiv'in iletişim ajansı Brandistanbul PR olarak tüm iletişim süreçlerine destek vereceğimizi siz değerli basın mensuplarımıza masanın diğer tarafında bulunan ekip arkadaşlarınız olarak paylaşmak isteriz. Sektörünüz ile ilgili özel haber, röportaj, görüş ve tüm haber içerik desteklerinizde katkıda bulunmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.





1989 yılında kurulan ve VIP otomobil sektörünü dünyaya kazandıran Ertex Otomotiv, siyasetten ekonomiye, sanat ve iş dünyasından spora kadar Türk ve dünya ekonomisine yön veren sektör ve kuruluşların araçlarını VIP dizayn ile lüks ve konforla buruşturuyor. Anadol’dan sonra el yapımı ilk yerli otomobili ve 2012 yılında ilk yerli elektrikli otomobili yapan Ertex, 2017 yılında ise TAI işbirliği ile ilk yerli VIP helikopteri üretti.





VIP araç dizaynının otomotiv sektöründeki öncüsü Ertex Otomotiv, Fransa, Almanya, Hollanda olmak üzere tüm AB ülkelerine; Asya ve Orta Doğu'da ise ağırlıklı olarak Azerbaycan, Dubai, Katar ve Suudi Arabistan’a hizmet veriyor. Ertex Otomotiv, Türk Hava Yolları’nın yolcu koltuklarını da yapıyor.

Saygılarımızla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara