Tafe ve Massey Ferguson'un Manisa Fabrikası Faaliyete Geçti

Daha önce Uzel Traktör tarafından İstanbul'da Massey Ferguson traktörleri imal edilerek Türkiye pazarı kadar farklı coğrafyalara hatta Amerika Birleşik Devletleri'ne satılıyordu.Günümüzde ise Uzel iflas etmişken, Massey Ferguson traktörleri Hindistan firması Tafe ortaklığıyla Manisa'da artık üretiliyor..




Massey Ferguson'un internet sitesinde  yatırımla ilgili açılış töreniyle ilgili şu şekilde bilgi veriliyor;


2017 yılında Agco Kıdemli Başkan Yardımcısı ve AGCO International Avrupa, Orta Doğu Genel Müdürü Rob Smith tarafından ilk duyurusu yapılan Manisa fabrikamızın yerli katkı oranını arttırma yönündeki yeni yatırımlarının açılışı sebebiyle  4 Temmuz 2018 Çarşamba günü organize edilen tören Manisa’da gerçekleştirilmiştir.



Agco ve Tafe üst yönetiminin de hazır bulunduğu programda ürün, kalite ve üretim süreçlerindeki yenilikleri kapsayan sunumlar sonrasında, Massey Ferguson bayilerinin de katılımıyla tesis turu yapıldı. Tesis içersindeki; yerlileştirilmiş OEM parçalar, alt, ana ve son montaj hatları ile beraber son teknoloji ve yüksek yatırım bedeli ile dizayn edilmiş boyahaneden oluşan istasyonlarda davetlilere süreçler hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.
Kaynak;  http://www.masseyferguson.com.tr/29962.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara