Uluslararası Yılın Kamyonu ödülünü kazanan yeni Ford Trucks F-MAX' in ilk yağ dolumlarını Opet Fuchs gerçekleştirecek.

Dünya lansmanı Hannover Uluslararası Ticari Araç ve Yan Sanayii Fuarı'nda (IAA) gerçekleştirilen ve Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü’ne layık görülen yeni Ford Trucks F-MAX’ in ilk yağ dolumunu Opet Fuchs gerçekleştirmektedir. Madeni yağ sektörünün lider firmalarından Opet Fuchs, Türkiye'de geliştirilen ve üretilen F-MAX' in periyodik bakımlarında kullanılmak üzere Ford Otosan onaylı FMY Madeni Yağlarını da orjinal yedek parça olarak tedarik ediyor.


Ford Trucks’ın yeni çekicisi F-MAX' in ilk dolumuna Opet Fuchs dünyanın en ince ağır ticari diferansiyel yağı olan FMY FORMULA GEAR CD 75W-85 ürününü, hidrolik direksiyon yağı olarak FMY ATF TYPE A ürününü ve motor yağı olarak ise FMY FORMULA XLD 5W-30 ürününü tedarik ediyor.

Yenilikçi yaklaşımı, ürün kalitesi, uzmanlığı ve rekabetçi gücü ile öne çıkan Opet Fuchs, otomotiv alanındaki başarılı uygulamalarınınyanı sıra endüstriyel uygulamalarda da demir-çelikten gıdaya, camdan rüzgar enerjisine kadar uzanan birçok sektörde 10 binden fazla formülasyon ile ürünlerini sunuyor. 

Opet Fuchs hakkında 
Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş., OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu; otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, 200’e yakın konusunda uzman çalışanı ve tüm Türkiye’de bulunan geniş bayi ağı ile hizmet vermektedir.

Fuchs Petrolub SE hakkında
Dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketi olan Fuchs Petrolub SE, 40’dan fazla ülkede, 50’nin üzerinde şirket ve 5000’in üzerinde çalışan ile faaliyet göstermektedir. 100.000’den fazla müşterisine 10.000’in üzerinde ürün ile özel çözümler üreten Fuchs, özellikle teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü konumdadır.


OPET Petrolcülük A.Ş. hakkında
OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla hareket eden OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründe ikinci sırada yer alan OPET’in SUNPET markası ile birlikte 1500’ü aşkın istasyonu bulunuyor. Kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık veren OPET’in pazarda büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi ise 1 milyon metrekübün üzerinde. Akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası OPET, yeni geliştirilen ‘Akıllı Dolum Sistemi’ ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlayarak sektörde yine bir yeniliğe imza attı. KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre dokuz yıl aralıksız müşterinin en çok memnun kaldığı marka seçilen OPET, yeni ölçümleme sistemi ‘Türkiye Müşterinin Sesi’ Araştırması’nda üç yıldır sektörün müşteri bağlılık seviyesi en yüksek markası seçilerek başarısını 12’inci yıla taşıdı. OPET, aynı zamanda Superbrands ve Lovemark gibi unvanların da sahibi… OPET, “Kusursuza Yolculuk” yaklaşımı ile bu iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam edecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara