NISSAN MODELLERİNDE FIRSATLAR KASIM AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Kasım'da da 1.6 litrenin altındaki otomobillerde oluşan ÖTV farkını müşterilerine yansıtmayan Nissan Türkiye, Micra, Note, Juke, Qashqai ve Navara modellerinde özel faizli kredi imkânları sunuyor. Ayrıca Kasım ayına özel olarak Navara modellerinde de 7 bin 500 TL’ye varan indirim ve Qashqai’nin özel versiyonlarında ise çevre görüş sistemi farkını almıyor.

Nissan Türkiye’nin büyümesinde önemli rol oynayan tüketici kampanyaları alım ve ödeme
kolaylığı sunmaya devam ediyor.

Nissan, 1600 cc altı otomobillerde meydana gelen ÖTV artışından doğan fiyat farkını Kasım ayında da fiyatlarına yansıtmıyor. ÖTV artışından etkilenmeyecek olan müşteriler ayrıca yüzde 0 faizden başlayan kredi imkânlarını da kullanabiliyor.

Faiz fırsatları kapsamında ise Nissan Micra ve Note modellerinde 10 bin TL’ye 6 ay yüzde 0 faiz imkanı, Juke modelinde 10 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanı ve Qashqai modellerinde 15 bin TL'ye 15 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

Kasım ayı boyunca Nissan Qashqai 1.6 litre M/T Black Edition ve Platinum AVM versiyonlarına sahip olmak isteyen otomobil severlere de çevre görüş sistemi farkını yansıtmıyor.

Nissan’ın Navara modellerinde de 7 bin 500 TL’ye varan indirim fırsatları ve stoklarla sınırlı bagaj havuzu hediyesi bulunuyor.
 Nissan hakkında
Nissan Motor Co., Ltd., Yokohoma merkezli  Japonya’nın ikinci büyük otomotiv şirketidir.
Dünyada 248,000 adetten fazla çalışanı ile faaliyet gösteren Nissan 2010 yılında 4,1 milyon adet araç satışı ile  8.77 trilyon Japon yeni (102,37 milyar USD) ciro elde etmiştir. Yeni, ayrıcalıklı ve heyecan verici modellerin üretimine olan bağlılığı ile Nissan geniş bir ürün yelpazesinde Nissan ve Infiniti markaları altında 64 adet modeli kullanıcılara sunmaktadır.
Sıfır emisyon’da bir öncü olan Nissan, ilk Nissan Leaf’in satışa sunulması ile  İlk satın alınabilir, kitlesel pazarlanan, saf elektrikli aracın üretimini gerçekleştirerek bir tarih yazmıştır. Nissan Leaf,  2011-2012 Japonya’da yılın otomobili ( RJC ); 2011’de Avrupa’da  Yılın Otomobili ve 2011 de Dünyada Yılın Otomobili  ödülleri başta olmak üzere  sayısız uluslararası ödül sahibi olmuştur.
Nissan’ın ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için  http://www.nissan-global.com/EN/ web sitesini ziyaret ediniz.
Avrupa’da Nissan
Nissan yurt dışında üretim yapan  ve Avrupa’da varlığı olan otomotiv  firmaları  içinde en kapsamlı  Avrupa yayılmışlığına ve istihdama sahip  olan üretici firmalardan biridir. Nissan lokal bazlı dizayn, araştırma & geliştirme, üretim, lojistik, satış ve pazarlama operasyonlarında 14,500’den fazla personel istihdam etmektedir. Nissan’ın İngiltere, İspanya ve  Rusya’da yer alan üretim tesisleri geçtiğimiz yıl, mini MPV, ödüllü Crossover, SUV ve ticari araçlar başta olmak üzere 528,000 adetten fazla araç üretmişlerdir.  Nissan bugün Avrupa çapında 24 farklı ve yenilikçi ürünü satışa sunmakta ve tüm Avrupa’nın bir numaralı otomotiv markası olma yolundadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara