TÜVTÜRK'ÜN BASIN AÇIKLAMASI


TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları araç muayenesi ile ilgili bir basın bildirisi yayınladı.Periyodik araç muayenesini gerçekleştiren tek kuruluş olma özelliğindeki TÜVTÜRK'ün basın açıklaması aşağıda yer alıyor.
  
1- T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTURK, 196 sabit istasyonunun 155’inde randevulu muayene hizmeti vermektedir.                                                                                                                                                                     
2- Araç muayene randevuları www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve kendi çağrı merkezimizden ücretsiz olarak verilmektedir. Bu hizmetin kaldırılması gibi bir durum, kesinlikle söz konusu değildir.  
3- Bunun dışında, şirketimizin internet sitesinden farklı bir numaraya ya da kuruma herhangi bir yönlendirme yapılması da söz konusu değildir.  
4- Bizim dışımızda farklı kişi ve kurumlar, kendi inisiyatifleri ile yine herkese açık olan internet sayfamızı kullanarak muayene randevu hizmetine aracılık hizmeti vermekte, bunu da reklam çalışmaları ile duyurmaktadırlar. Bu aracılık hizmeti ile, kurum olarak bizim hiç bir ilgimiz bulunmamaktadır. 
5- Hal böyleyken, kurumumuz hakkında yalan olduğu açık olan ve itibarımızı zedeleyecek nitelikte ithamlar içeren bu iddiaları ortaya atan ve yayan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 

1 yorum:

Bu Blogda Ara