ZİRVENİN DEĞİŞMEYEN İSMİ: VOLVO

Türkiye'de yıllardır zirveden inmeyen bir isim var: Volvo Yükleyici ürün grubunda liderliğini sürdüren Volvo, İMDER rakamlarına göre bu yıl da pazarın açık ara lideri oldu.
 
Türkiye'de ASC Türk'ün satış ve satış sonrası hizmetleri garantisi altında bulunan Volvo İş Makinaları yükleyici ürün grubunda liderliğini yıllardır sürdürüyor. Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) tarafından açıklanan satış rakamlarına göre Volvo 2012 yılında da yükleyici satış adetlerinde önemli bir farkla yine liderliğe oturdu. Son 4 yıldır liderliğini kesintisiz sürdüren Volvo İş Makinaları zirvenin değişmeyen ismi olarak başarısını koruyor.
 
Kalite, güvenlik ve çevreye saygı gibi temel değerlerle üretilen Volvo İş Makinaları;  kullanıcılarına güç, performans ve yakıt tüketiminde üstün avantajlar sunuyor. Volvo'nun mühendislik gücünden gelen eşsiz motorları, kullanıcı dostu konforlu kabinleri ve servis uzmanlığı ise Volvo'yu lider yapan diğer önemli özellikleri.
Volvo Lastikli Yükleyicinin Üstün Özellikleri
Yarım yüzyılı aşkın bir süredir benzersiz tasarım ve kusursuz işçilik ile üretilen Volvo Lastikli Yükleyiciler; güvenlik, güç ve operatör konforu konusunda ulaşılması zor bir noktada duruyor.
 
Volvo patentli Tork Paralel Bom Sistemi® sayesinde mükemmel koparma torku ve kovanın her seviyesinde yere paralel yük taşıyabilme özelliği bulunuyor. Yüke duyarlı hidrolik sistem, sadece ihtiyaç anında ve ihtiyaç miktarında hidrolik güç üretilmesini sağlıyor.
 
Üçüncü jenerasyon Volvo otomatik şanzımanlı makinalarda, operatörler sadece ileri/geri tercihi yapıyor. Otomatik kullanım modu seçildiği takdirde; işe, şantiye koşullarına ve operatörün kullanım stiline bağlı olarak vites değişimleri otomatik olarak gerçekleşiyor.
 
ROPS&FOPS standartlarına uygun olarak üretilen Volvo kabinler, operatörlere güvenli, rahat ve yüksek standartlarda çalışma ortamı sunuyor. Volvo Lastik Tekerlekli Yükleyiciler’de bulunan orijinal yağ banyolu hava filtresi ve beraberinde çalışan iki adet kuru hava filtresi sayesinde motora giden hava çok daha iyi temizleniyor, hava filtrelerinin ömrünü uzatıyor ve maliyetleri asgariye indiriliyor.
 
Volvo Farkı:
- Volvo Tier3 Motor
- Volvo patentli Tork Paralel Bom Sistemi®
- Düşük yakıt tüketimi
- Yüke duyarlı hidrolik sistem
- İşe göre seçenekli tam otomatik şanzıman
- ROPS/FOPS korumalı operatör kabini
- Contronic izleme ve erken uyarı sistemi
- Yağ banyolu hava filtresi
- Ergonomik operatör kabini
- Klima
- Farklı ataşman kullanma özelliği
- Yüzde 100 diferansiyel kilidi
- Geri görüş kamerası.
 
G Serisi Farkı:
- Yeni Stage IIIB Motor
- Operatörün yakıt tasarrufu yapmasını sağlayan Eco-Pedal ve ilgili görsel uyarılar
- Yakıt tasarrufu ve serilik sağlayan, güç aktarma organlarının ömrünü uzatan Opti-Shift
- Tepki süresini düşüren, seriliği artıran ve kabin içi ses ve ısı düzeyini azaltan Elektro-Servo
- Ekstra hidrolik yağ soğutucu
- Yeni motor kaputu dizaynı
- Su soğutmalı turbo
- Yeni yüksek basınçlı pompalar sayesinde artırılmış kaldırma kuvveti.
 
 
ASC Türk Hakkında:
ASC Türk; altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri'nin, Chigago Pneumatic El Aletleri'nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chigago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri ASC Türk tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır.
 
Volvo İş Makinaları Hakkında:
Kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sunan Volvo İş Makinaları'nın ürün gamında lastik tekerlekli yükleyici, ekskavatör, belden kırma kırma kaya kamyonu, motor greyder, asfalt serici, silindir, kazıcı-yükleyiciler ve kompakt makinalar olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunuyor. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el ve kiralama hizmetleri de sunan Volvo, iş makinalarında dünya çapında ünlü dizel motor teknolojisini kullanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara