Super Spor Kardeşler M3 ve M4 Showroomlarda

 BMW ; M3 ve M4Aynı karakterde motorlar kullanan ama dış görünüşü ile birbirinden tamamen farklı iki kardeş M3 ve M4,  Mayıs ayının üçüncü haftası Kosifler Oto showroomlarında görücüye çıkıyor.
M4 ve M3Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar, M4 ile ilgili “Dünyada ve Türkiye’de yepyeni bir heyecan yaratan M serisinin yeni kardeşi
M4 eskiden M3 olarak üretiliyordu. Segmentteki rakiplerinin hacim olarak büyümesi sebebi ile yeni 4 serisi gövdesi üretilmeye başlandı. Kaputun altında görev yapan motor tıpa tıp aynı ama tasarım olarak çok başka bir süper spor otomobil ortaya çıktı” şeklinde konuştu. İç ve dış tasarımda ki büyük farklara dikkat çeken Pınar, dış tasarımda görülen en belirgin farkın çok daha büyük hava giriş alanına sahip ön tampon ızgaraları ve iç tasarımda ise çok daha sportif direksiyon simidi ile oturma pozisyonu rahatlığı olduğunu söyledi.
Ailenin yeni ferdi M4’ün, coupe ve cabrio olarak tasarlanmasından kaynaklanan güçlü aerodinamik yapısı, düşük rüzgar sürtünme katsayısı ve ağırlık merkezinin yere daha yakın olması sürüş keyfinin sürücüye adrenalin olarak dönmesini sağlıyor. 
M3 modelinin bir önceki gövdesinde 4000 cc hacminde motor kullanıyordu. Şu anda ise ülkemizde bulunan vergi sistemine göre daha avantajlı 3000 cc çift turbo beslemeli, 430 Hp gücünde, 500 Nm tork üretebilen, 7 ileri şanzımana sahip,  bir motor kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara