Mercedes AMG Petronas, 1 Milyon ve Fuar

 Mercedes Formula 1 de yolda da internette de var..Mercedes Benz; otomobilde, motorsporları, ticari araç ve ilgili her alanda bulunan bir marka..Bugünlerde bunlardan iki konu öne çıkıyor..

2014 yılında Formula 1’e damga vuran Mercedes AMG Petronas, 2015 sezonu öncesi de rakiplerine sosyal medyada fark attı. Mercedes AMG Petronas, Formula 1’de yer alan ekipler arasında Twitter’da bir milyon takipçiye ulaşan ilk
takım oldu. Hafta başında bu sayıya ulaşan Mercedes AMG Petronas’ın sosyal medya ekibi de takipçilerine verdiği özel hediyelerle bu başarıyı kutladı.
Twitter hesabını rekora taşıyan ekip, 1 milyon takipçisiyle sohbet etti ve onlara birbirinden özel hediyeler armağan etti.

Sosyal medyanın da lideri
Facebook ve Twitter’da toplam 10 milyonu geçen takipçisi ile Mercedes AMG Petronas, birçok takımı da geride bıraktı. New York Yankees, Dallas Cowboys, New York Knicks, Oklahama Thunder, Almanya Futbol Milli Takımı, İngiltere Futbol Milli Takımı ve Boca Juniors gibi ekipler Mercedes AMG Petronas’ın arkasında kaldı.

Yeni sezon Mart ayında başlıyor
Formula 1’de 2015 sezonu 15 Mart’ta Avusturalya’nın Melbourne kentindeki yarış ile başlayacak. 20 yarışlık sezonun son mücadelesi ise 27 Kasım’da Abu Dabi’de gerçekleşecek. Son şampiyon Mercedes AMG Petronas, yeni sezon hazırlıklarına iki hafta önce İspanya’da Jerez pistinde başladı.

Mercedes-Benz Türk’ün bu sene yeniden yer aldığı Beton 2015 Fuarı, 19 – 21 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Bu yıl yedinci kez düzenlenen Hazır Beton Fuarı’nda bulunan standında Mercedes-Benz Türk, inşaat sektörünün zorlu çalışma alanlarında güç işlerin üstesinden başarıyla gelebilen güçlü ve dayanıklı Mercedes-Benz kamyonlarını tanıtıyor.

Mercedes-Benz Türk fuara geniş ürün portföyünden 4 aracı ile katılıyor. Bu kapsamda;

Axor 3340 K 6x4 kamyon,

Actros 3236 B 8x4 Powershift kamyon,

Axor 4140 B 8x4 kamyon ve

Axor 3029 B 6x4 kamyon

fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün tüm ihtiyaçlarına karşılık veren ürün gamı ve güçlü kamyonları ile Mercedes-Benz Türk, ilk günden fuarın ilgi odağı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara