Sıradışı bir gösteri sizleri bekliyor



 moto show26 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Eurasia Moto Bike Expo Fuarı, dünyaca ünlü KTM gösteri pilotu Rok Bagoros’u ağırlalamaya hazırlanıyor.
 2015 yılı motosiklet sezonunun açılışını yapmaya hazırlanan Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’nın ziyaretçilerinden biri de, dünyaca ünlü KTM gösteri pilotu Rok Bagoros olacak. Genç
yaşına rağmen gerçekleştirdiği gösterilerle dikkat çeken Slovenyalı sporcu, fuar boyunca katılımcılara unutamayacakları gösteriler sunacak, aynı zamanda KTM standında hayranları ile birlikte olacak.

Sloganı ‘Rok On’ olan sporcunun mottosu ise, ‘Hayallerinin peşinden koş ve asla vazgeçme’. Dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan sporcunun fuara katılımı, motosiklet meraklılarının heycanla beklediği etkinliğin sürprizlerinden biri olacak.

Eurasia Moto Bike Expo 2015
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Eurasia Moto Bike Expo 2015,
26 Şubat Perşembe 13.00 – 20.00, 27 Şubat Cuma ve 28 Şubat Cumartesi günleri 10.00 ile 20.00 ve 1 Mart Pazar günü 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipmanlar sergilenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara