Bir Ödül de Altın Örümcek’ten

Yeni Isuzu.com.tr, 13. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması’nda,
 37 Kategoride ön elemeler sonucunda finale kalan 322 aday arasından
 Otomotiv Kategorisinde 3.lük ödülü aldı.
Geçtiğimiz haftalarda sonuçları açıklanan Amerikan Pazarlama Birliği tarafından düzenlenen WMA Web Awards’da Outstanding Web Site (fark yaratan web sitesi) ödülü alan Isuzu.com.tr bu yıl ikinci ödülünü de Altın Örümcek’ten aldı.
Türkiye’nin önde gelen ticari araç markalarından Isuzu’nun içerik ve kullanıcı deneyimiyle bir çok yenilik sunan yeni isuzu.com.tr, Anadolu Isuzu Pazarlama ve Bilgi Teknolojileri ekibiyle birlikte Positive - A Digital Approach tarafından tasarlandı ve geliştirildi.

Web ve mobil cihazlarda yüksek kullanıcı deneyimi sunmasını sağlayan responsive tasarımı ile dikkat çeken web sitesinin içeriği de tamamen yenilendi. Karşılaştırmalı araç tabloları, öne çıkan özellik kutuları, zaman tüneli ve medya bölümü gibi bir çok yeni içerikisuzu.com.tr’de yer alıyor. Bununla birlikte satış ve servis ağının GPS ve IP bilgisinden en yakın satış ve servis noktası, yol yardım bulucu gibi özellikler de yeni internet sitesinin öne çıkan özellikleri arasında.

13. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, eleme aşamalarını başarıyla geçen
322 finalist belirlendi. İlk tur elemelerin ardından d-max.com.tr ve isuzu.com.tr 4 kategoride finale kalma başarısı göstermişti. Isuzu.com.tr aldığı bu ödülle Altın Örümcek yarışmasında ilk defa derece almış oldu.
Isuzu Hakkında:

1983'te Isuzu ile lisans anlaşması yaparak o dönemin otomotiv sektöründe ilk Türk-Japon ortaklığını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, ürün kalitesinde Japon standartlarını hedef alarak hafif kamyon, kamyonet, küçük otobüs, pick-up gibi ticari araçların üretim, ithalat, satış ve pazarlamasını yapmaktadır.

Anadolu Isuzu, küçük otobüs grubunda ürettiği araçlar için ihracat faaliyetlerini de yürütmektedir. Şirketin ihracat faaliyetleri çoğunluğu Avrupa Birliği üyesi olan 27 ülkeyi kapsamaktadır. Türkiye’den yapılan küçük otobüs ihracatında önemli bir yere sahip olan Anadolu Isuzu, on bir yıldır (2004-2014) Türkiye küçük otobüs ihracat lideri konumundadır. 900’e yakın çalışanıyla, müşteri memnuniyetini şirketin temel görev ve sorumluluğu olarak benimseyen firmanın, “ISO 9001-2008 Kalite Belgesi” ve “ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistem Belgesi” bulunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara