MOTOSİKLETİNİ SEVENLERİN TERCİHİ

MOTUL, MOTO BIKE EXPO’DA ŞOV YAPTI
Dünya’nın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Moto Bike Expo’ya katıldı. Motosiklet kullanıcılarına yönelik yılın en önemli etkinliklerinden olan Moto Bike Expo’ya gelen ziyaretçileri Motul’un pit stop etkinliği karşıladı.

MOTOSİKLETİ İLE GELENLERE ÖZEL PİT STOP
Fuar girişinde kurulan Motul alanına motosikleti ile gelen ziyaretçileri bir sürpriz bekliyordu. Motul elemanları motosikletleri pit stop’a alarak Mc Care ürünleri ile bakımlarını yaptılar. Motorlarındaki büyük değişimi gören kullanıcılar ürünlerle ilgili detaylı bilgiyi 11.salondaki Motul standından aldılar.

MOTUL’DAN FUAR ÇIKARTMASI
Fuar boyunca motosikletlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik “Powersport Serisi” tanıtıldı. Motul’un tüm Türkiye’den gelen distribütörlerinin konusunda uzmanları stantta dört gün boyunca kullanıcılarla buluştu. Madeni yağ ve motosiklet bakım ürünlerinin yanı sıra motosiklet sürücülerine yönelik ürünler de kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü.

MOTOSİKLETİNİ SEVENLERİN TERCİHİ
markaya olan bağlılıklarını ve beğenilerini dile getirirken Motul yetkililerinden ürünler, fiyatlar ve satış kanalları ile ilgili bilgiler edindiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara