Anlas Dünya’da Bir İlki Gerçekleştirdi

İlk kez İtalya’daki Eicma fuarında görücüye çıkan dünyanın ilk enduro kış lastiği Winter Grip Plus ‘ın Türkiye lansmanı Moto Bike Expo Fuar’ında yapıldı. Dünya’da beğeni kazanan ve hemen talep gören Winter Grip Plus ile Türkiye adına duyduğumuz gururu sizlerle paylaşmak istiyoruz
TÜRK MARKASI ANLAS, DÜNYANIN İLK ENDURO MOTOSİKLET KIŞ LASTİĞİNİ ÜRETTİ

Kötü hava koşulları nedeniyle, motorunu evde bırakmak zorunda kalan sürücüleri yolda tutmak fikri ile yola çıkan Türk lastik firması Anlas, Dünya’nın tek kış enduro lastiği Winter Grip Plus’ı üretti. Şu an dünyada eşi bulunmayan lastik, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Moto Bike Expo’da yerli markalar ve ziyaretçiler ile tanıştı.

MOTOSİKLET LASTİĞİNİN BUTİĞİ
Dünya’daki en iyi motosiklet lastiği üreticisi olma hedefi ile yola çıkan Anlas Lastik, ürettiği yerli malı lastiklerle 2011’den bu yana dünya pazarında yer alıyor. Yüksek satış adetleri yerine, üstün kaliteli ürünleri ile dünyada butik bir üretici olmayı başaran Anlas lastik, bu anlamda pazara yeni bir soluk getirdi. Anlas, sürücülerin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümleri ile motosiklet severlerin gözdesi oldu.

ERAY SAVCI: HEDEFİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Düzenlenen lansmanda bir konuşma yapan Anlas Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı şunları söyledi; “Bugün burada olma sebebimiz, aslında bir hayal olarak başlayan, satış yapmaktan ziyade imajımızı destekleyeceğini düşündüğümüz için ürettiğimiz ama ürün çıktığı andan itibaren beklediğimizin çok ötesinde ilgi gören Winter Grip Plus’ı sizlere göstermek. Bu niş ürünün varlığını duyurmak, tüketicinin güvenini kazanarak dünyaya açılmak zorlu bir süreç ama emin adımlarla ilerliyoruz. Türk markası olarak dünya motosiklet pazarının en iyi butiği olacağız. “

WINTER GRIP PLUS ÇOK İDDİALI!
En yeni polimer ve yüksek kalitedeki malzemelerin 'Sıfır Derece Radial' teknolojisi ile birleştirilmesiyle en kötü hava koşullarında dahi güvenli ve mükemmel performans sunan Winter Grip Plus, özellikle enduro motorlar için geliştirilmiştir.
Soğuk hava koşullarında üstün kavrama, mükemmel konfor, viraj emniyeti ve kısa fren mesafesini sağlayan Winter Grip Plus, şu an için ön lastikte 110/80 R 19, arka lastikte 150/70 R 17 başlangıç ebatlarında üretiliyor. Diğer ebatlar çok yakında piyasada olacak.



Anlas Hakkında
1974 yılında kurularak Düzce’de üretime başlayan ANLAS, "Dünyadaki en iyi motosiklet lastiği üreticisi" olmayı hedefleyerek yola çıktı. 2011'den bu yana, Türkiye’deki başarılarının yanı sıra ihracata yapılan yatırımla birlikte özellikle Batı Avrupa’da prestijli bir marka konumuna ulaştı. Her yıl piyasaya yeni giren motosiklet modellerine göre üretilen yeni ebat ve desenleri piyasaya sürerek ürün kalitesine yapılan sürekli yatırımlarla Anlas bugün, Avrupa’nın en kaliteli ürünlerini üreten markalardan biri haline gelmiştir. Düzce’ de bulunan lastik üretim faaliyetlerinin her süreç ve aşamasını sürekli iyileştirerek doğal zenginlikler ve çalışanların korunması temel anlayışıdır. Motosiklet lastiği pazarındaki 42 yıllık deneyimle bugün Anlas’ın ürün gamında ayrıcamoped, scooter, Atv, go-kart, golf arabası lastikleri, tarım lastikleri ve özel amaçlı lastikler de yer almaktadır.

Ürün Gamı Hakkında
40 yıldan uzun süredir Türkiye motosiklet lastiği sektörünün lideri olan Anlas, pazarın ihtiyaçlarından yola çıkarak iki yıl önce ilk ve tek yerli gerçek motosiklet kış lastiği Winter Grip'i üretti ve bu lastik dünyanın en iyi kış lastikleri arasına girdi. Winter Grip sadece yapılan testlerde başarılı olmakla kalmadı, Avrupa'daki kullanıcıların da beğenisini kazandı. Anlas’ın deneyimi ve sürekli gelişim felsefesi sayesinde daha da geliştirilerekkışın yeni efendisi Winter Grip 2 olarak yollardaki yerini aldı. Winter Grip 2 kış lastikleri, Türkiye'den başka Avrupa ve daha birçok ülkede beğeniyle kullanılmaktadır.Yeni ürün geliştirme konusunda yakaladığı başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürmekte olan Anlas, dünyada sayılı lastik üreticilerinin yapabildiği bir segment olan off-road lastiklerde Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip ilk ve tek yerli enduro lastiği Capra X, radyal enduro lastiği olan Capra R ve yine ilk ve tek yerli enduro yol lastiği olan Capra RD’yi üretti. Her sene yeni ürünlerle kendinden bahsettiren Anlas, bu sene dünyada bir ilki gerçekleştirerek Dünyanın ilk ve tek kış enduro lastiği olan Winter Grip Plus’ı üreterek bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara