Continental’den UEFA Euro 2016 Final Maçını Fransa’da İzleme Şansı

Euro 2016’nın resmi sponsorlarından Continental, düzenlediği kampanya ile Avrupa Futbol Şampiyonası final maçını yerinde izleme fırsatı sunuyor.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na özel kampanyası ile son tüketicilere futbol coşkusunu ve final heyecanını Fransa’da yaşama şansı veriyor.

Mayıs ayı boyunca Continental yetkili satıcılarından, tek seferde 4 adet Continental markalı binek, 4x4 (SUV) veya hafif ticari araç lastiği satın alan tüketiciler, 2016 Avrupa Şampiyonası final maçını Fransa’da izlemek için Haziran ayında yapılacak çekilişe katılmaya hak kazanıyor.

Çekiliş sonucunda şanslı 4 çift, 10 Temmuz’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası final maçını Fransa’da izleyebilecek. Talihliler, Continental sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan seyahat ile 10-11 Temmuz 2016 tarihlerinde Paris’te konaklayacak. Şanslı çiftler bu sayede hem final maçını izleme keyfini yaşayacak hem de birbirinden renkli kutlama görüntülerine yakından tanık olacak.

Kullanıcılar, lastikleri satın aldıktan sonra kendilerine Euro 2016 çekiliş zarfı içinde verilen tek kullanımlık şifreyi, iletişim bilgileri, fatura ve plaka numaraları ile www.contiextra.comadresine üye olarak çekilişe katılma hakkı kazanacak. Kampanya detaylarınawww.continental-lastikleri.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara