Mevsime uygun lastik kullanımı hayati önem taşıyor

YOKOHAMA LASTİKLERİ İLE ARACINIZI YAZA HAZIRLAYIN
Dünyanın lider lastik markası Yokohama, sıcak hava koşulları için geliştirdiği yaz lastikleri ile güvenli sürüş sunuyor.
Lüks ve premium kompakt otomobiller için geliştirilen “BluEarth AE50”, SUV otomobiller için “ADVAN Serisi”, ıslak ve kuru zeminlere özel “C. Drive 2 serisi”, sportif otomobillere özel geliştirilen “S. Drive serisi” kış lastiklerine göre daha kısa fren
mesafesi sunarak, daha düşük yakıt tüketimi ve daha fazla konfor sağlıyor.

Mevsim geçişlerinde lastik değiştirmek hayati önem taşıyor. Kış lastiği kullanımı, hava sıcaklığının 7 derecenin üzerine çıkmasıyla birlikte sürüş güvenliğini tehlikeye sokarak, araç performansını düşürüyor. Yokohama’nın yaz mevsimine uygun modelleri sürücülerin tüm beklentilerine en iyi şekilde yanıt veriyor.

Mevsime uygun lastik kullanımı hayati önem taşıyor
Mevsimine uygun lastik kullanmak fren mesafesini kısaltırken viraj emniyetini de artırıyor. Yaz lastikleri, yüksek sıcaklıkta düzensiz yıpranmaya karşı daha dirençli olmalarının yanı sıra yapıları gereği (sırt deseni sayesinde) ses seviyesi daha düşük oluyor. Ayrıca daha düşük yuvarlanma direnci nedeniyle çevreye daha az karbonmonoksit gazı salınır.

YOKOHAMA Yaz lastikleri

Lüks ve premium kompakt otomobiller için “BluEarth AE50”
Yokohama’nın enerji verimliliğini gözeterek ürettiği yeni “BluEarth AE50” serisi her türlü yol koşulunda olağanüstü performans sağlıyor. Sportif ve Premium Kompakt binek otomobiller için üretilen “BluEarth AE50” serisi asimetrik taban deseninin “Nano BLEND bileşenli” yapısının sağladığı düşük yuvarlanma direnci sayesinde hem yakıt tüketiminde tasarruf hem de ıslak yolda çok iyi bir yol tutuşu sunuyor. Düşük gürültü seviyesi ile üstün konfora sahip olan “BluEarth AE50” iyi bir dengeye sahip.

Ultra sportif, lüks ve SUV otomobiller için “ADVAN Serisi”

Yokohama’nın Advan serisi Ultra Performans Lastiği Advan Sport V105, tüm iklim ve yol koşullarında tercih edilebilecek sportif bir binek otomobil lastiğidir. YOKOHAMA’nın çevre dostu Advan Sport V105 lastiği, yazın tüm yol koşullarında mükemmel performansa sahip. Sportifliği ve konforu mükemmel bir dengede sunan Advan Sport V105, çevre ve doğa dostu BluEarth teknolojisi ile üretiliyor. Advan Sport V105 ıslak zeminde üstün performans sağlamasının yanı sıra düşük yol gürültüsü de sunuyor.

Maksimum özgüven hissi için “C. Drive 2 serisi”

En üst düzeyde güvenlik sağlayan çevre dostu mükemmel dengeye sahip C. Drive 2 Serisi lastikleri, küçükten büyüğe tüm aile otomobilleri için üstün ıslak/kuru zemin performansı sunuyor. Islak ve kuru zeminlerde çok başarılı bir sürüşe sahip olan lastikler, düşük dönme direnci ömrü ve mükemmel bir kilometre ömrü sunuyor.

Sınırsız sportiflik hissi için “S. Drive serisi”

S. Drive serisi, spor otomobiller, sportif coupeler ve performanslı sedanlar için her türlü havada mükemmel performans sunan üstün özellikli bir performans lastiğidir.


YOKOHAMA
1917 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde kurulan YOKOHAMA Rubber Co. 20 bini aşkın çalışanı ile yüksek kalitedeki ürünlerini 100’ü aşkın ülkede satışa sunuyor. YOKOHAMA; binek otomobiller, kamyonet, kamyon ve otobüslerin yanı sıra madencilik, inşaat ekipmanları ve endüstriyel araçlar gibi farklı grupları kapsayan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yokohoma Lastik Şirketi, dünya çapında sekiz ülkede 14 lastik tesisinde 20.000 kişiye iş imkânı sağlıyor.

YOKOHAMA lastikleri Türkiye’de 1983 yılından bu yana Bayraktar Grubu tarafından ithal edilip bayileri vasıtasıyla Türkiye pazarına sunuluyor. Yüksek kalite ve polimer teknolojisindeki zengin deneyimleriyle dünya çapında tercih edilen lastik markası olan YOKOHAMA, FIA World Touring Car Championship (WTCC), Japanese GT and ALMS (American Le Mans Series) başta olmak üzere dünyaca ünlü yarışlara ve motor sporlarına verdiği resmi destek ile tanınıyor. Daha fazla bilgi için: www.yokohama.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara