TürkTraktör desteğiyle düzenlenen Traktör Arena yarışmasının şampiyonu yarışmaya Adana-Ceyhan’dan katılan Hüseyin Dalgıç oldu.

Traktör Arena’ya Adana-Ceyhan’dan katılan Hüseyin Dalgıç, gösterdiği performans ve elde ettiği derecelerle, 23 hafta sonunda yarışmanın büyük ödülü olan New Holland TR6’yı kazanan traktör pilotu oldu.Traktör Arena’nın büyük finali sonrasında yarışmanın şampiyonuna ödülü, "Çevre Dostu Yeşil Bina" konseptli TürkTraktör Erenler
Fabrikası’nda düzenlenen coşkulu bir törende verildi.

Şampiyon, New Holland TR6.140’ın anahtarını TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta’nın elinden aldı.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, ışıklar içindeki sahneye gelen Traktör Arena Şampiyonu Hüseyin Dalgıç’ı başarısından dolayı tebrik etti.


Marco Votta yarışmanın büyük ödülü olan ve ‘Yerli Dev Traktör’ olarak da bilinen New Holland TR6’nın anahtarını “Adanalı çiftçimiz Hüseyin Dalgıç, Traktör Arena'nın birincisi oldu. Kendisini tebrik ederim. TürkTraktör tarafından üretilen en büyük yerli traktörTR6'nın kendisine başarı ve bereket getirmesini dilerim. Hayırlı olsun!” diyerek Hüseyin Dalgıç’a teslim etti.



Anahtarı teslim alan şampiyon Hüseyin Dalgıç, yarışmaya kendisini teşvik eden eşine teşekkür edip, ailesi ile bu mutluluğu paylaştı. Bu mutluluğun yeni sezonda da yaşanması için yarışmanın sunucuları Ömer Kuloğlu ve Malik Kambur tüm ilgilenenler için kayıtların başladığını duyurdular. Finale kalan diğer üç yarışmacı (Mehmet Kalay / Nevşehir, Serdar Kuyucu / İzmir, Cafer Aktarer / Manisa) teselli hediyeleri ile memleketlerine döndüler.



23 Haftalık uzun maratonda tam 200 traktör pilotu mücadele etti

Bereket TV’de , TürkTraktör desteğiyle yayınlanan Traktör Arena yarışmasında 20 Eleme, 2 Yarı Final ve Final olmak üzere, 23 haftalık büyük bir heyecan yaşandı.



Türkiye’nin 53 şehrinden yarışmaya katılan 200 traktör pilotu, Ankara Mülk Köyü’ne kurulan 15 dönümlük Traktör Arena parkurlarında, Türk ve dünya çiftçilerinin tercihi olan New Holland marka traktörler ile her hafta kendilerine verilen ters dümen, balya taşıma, römorkla geri yanaşma görevlerini, zamana karşı yarışarak en hızlı şekilde yapmaya çalıştı.



8 parkur rekorunun da kırıldığı yarışma boyunca, pilotların en çok zorlandıkları parkur; final parkuru da olan 4 tekerlekli römorkla geri yanaşma etabı oldu.



Yarışmacılar Acemi Parkuru olan ters dümende New Holland TT 75; Yetenek Parkuruolan balya taşımada New Holland TD110D ve TL665 ön yükleme kolu ile Performans Parkuru olan ekipman bağlama ve römorkta New Holland T6060 traktörlerini kullandılar.



TürkTraktör Hakkında

Türkiye otomotiv sanayinin halen faaliyette olan ilk üreticisi olarak 1954 yılında faaliyete geçen TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. TürkTraktör’ün 1955 yılında 815 adet olan yıllık üretim adedi, 2015 yılı sonunda 47.000 adedi aşkın durumdadır. Türkiye'de kesintisiz 9 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, bugüne kadar toplam 130’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirmiştir. Koç Topluluğu ile dünyanın en büyük traktör üreticilerinden CNHI'in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir. Şirketin ikinci üretim tesisi TürkTraktör Erenler fabrikası, Haziran 2014 itibariyle üretime başlamıştır. TürkTraktör; Case IH, New Holland ve Steyr marka traktör üretimi, ziraat ekipmanları ve iş makineleri distribütörlüğünün yanı sıra; New Holland TDD serisi ve Case IH JX seri traktörlerin dünyadaki tek tasarım ve ana üretim merkezi, Utility Light seri traktör ve transmisyonların dünyadaki tek üretim merkezi, TDD serisi transmisyonlar için dünyadaki ana mühendislik ve üretim merkezi S8000 seri motorların ana üretim merkezidir. Ankara ve Erenler’de bulunan Türk Traktör tesislerinde 3 bini aşkın kişi çalışmaktadır. "Bugün ve gelecekte modern tarıma yön veren şirket olmak" ilkesiyle hareket eden TürkTraktör, ülkemizin tarım ekonomisinde verimliliğin en büyük destekçisi ve 60 yılı aşkın deneyimiyle, kırsal nüfusumuzun refahını artıran gerçek bir dosttur. www.turktraktor.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara