Seger ile ‘’Yolların Dili’’ Çözüldü

Türkiye’nin en büyük korna üreticisi Seger’in, sosyal medyada gerçekleştirdiği “Kamyon Arkası Yazıları” yarışması büyük ilgi gördü. #SegerleYollarınDili hashtag’inin kullanıldığı yarışmaya, binlerce kişi birbirinden ilginç kamyon arkası yazısıyla katılırken, en çok beğeni toplayanlar da ödül kazandı.
Bursa’da üretim yapan ve 70'e yakın ülkeye korna ihraç eden Seger Korna, sosyal medyada ilgi çekici bir yarışmaya imza attı. 15-28 Ağustos tarihleri arasında Seger Facebook sayfası üzerinden gerçekleşen “Kamyon Arkası Yazıları” kampanyasına binlerce kişi katıldı.

Yarışma süresince her gün #SegerleYollarınDili hashtag’i ile birlikte kamyon arkası yazısını paylaşan takipçilerden en çok beğeni toplayanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Yarışmanın sonunda en fazla beğeni alan paylaşım sahibi de Seger’den ‘’Korna Seti’’ kazandı.

Yarışmada ödül kazanan kamyon arkası paylaşımlarından birkaçı…

Lades bitti güzel kız, artık aklımda değilsin.

Ölüme gidelim dedin de mazot mu yok dedik.

Sellektör yapmana gerek yok, zamanı gelince hepinize yol vereceğim.

Yapında bozukluk varsa benden mimarlık bekleme.


Seger Korna
1981 yılında Bursa’da kurulan Seger Korna, bugün dünyanın önde gelen araç üreticilerine elektrikli ve havalı korna tedarik etmektedir. Yüzde 100 yerli sermayeli şirket, binek otomobil kategorisinde; Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Tesla, Nissan, Ford, Dacia, ağır vasıta ve iş makinalarında; BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, traktör ve tarım makinalarında; Hattat, Çukurova, Erkunt, Hidromek, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör, motosiklette ise; Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris gibi Türkiye’nin ve dünyanın dev üreticileriyle çalışmaktadır.

Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’da 70’e yakın ülkeye satış yapan Seger Korna, 2015 yılında yurt içinde ve dışındaki satış adedi yaklaşık 11 milyon adettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara