Video ilanlarla letgo’da ikinci el ürün satmak artık çok daha kolay

Türkiye'nin en çok indirilen beş uygulaması arasında yer alan letgo'da kullanıcılar artık bisikletten telefona kadar her türlü eşya ilanına video ekleyebilecek.
Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş uygulaması letgo, getirdiği yeniliklerle ikinci el pazaryeri konseptinde dönüşüm yaratmaya devam ediyor. letgo’nun yeni sunduğu video ilan seçeneğiyle, uygulamayı ücretsiz olarak indiren milyonlarca kullanıcı ihtiyaç duymadıkları eşyaları artık daha kolay satabilecek. Bugünden itibaren letgo uygulamasını ücretsiz indiren akıllı telefon kullanıcıları, video ilan sayesinde, spor ayakkabıdan dağ bisikletine kadar istedikleri her ürünü tanıtan kısa videolar
çekebilecek. Satışa konulan ürünleri her açıdan göstermeyi kolaylaştıran videolar, ilan sayfalarında, arama sonuçlarında ve ana ekranda resimlerin yanında görüntülenebilecek.

Sezgisel teknoloji ve sadelik üzerine inşa edilen letgo ile yeni bir pazaryeri türü oluşturduklarını belirten letgo Kurucu Ortağı Alec Oxenford, "Kullanılmış bir eşyayı satabilmenin, en başta satın almak kadar kolay olması gerektiğine inanıyoruz. Video paylaşımları, satılmak istenen ürünü tanıtmak için yeni bir yol sunuyor" dedi.

Sahip olduğu özellikler, kullanıcı dostu tasarımıyla ikinci el eşya alım satımında yeni bir dönem başlatan ve kısa sürede en popüler uygulamalardan biri haline gelen letgo, App Annie rapora göre Türkiye'nin en çok indirilen beş uygulaması arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara