Bosch Car Service’ler aracınızı kışa hazırlıyor!

Kışın kötü hava koşulları hem sürücüler hem de araçlar için oldukça büyük risk oluşturabiliyor. Havaların soğuması ve yağışların başlamasıyla birlikte yağmur, kar, dolu, çamur gibi doğa ve yol şartlarının devreye girmesi araçların servis ve kontrol ihtiyacını ön plana çıkarıyor. İster özel ister ticari olsun tüm araçların kış şartlarında güvenli kullanımı için lastik, silecek, akü, klima başta olmak üzere birçok yedek parça ve fonksiyonunun kontrol edilmesi gerekiyor.  


Uzmanlar, yılın tüm dönemlerinde araç bakımının önemli olduğunu, ancak özellikle kış mevsiminde yapılmayan araç bakımının ileride daha büyük sorunlara yol açacağını belirterek, sürücüleri “Soğuk ve karlı bir sabaha uyandığınızda çalışmayan bir araçla karşılaşmak istemiyorsanız gerekli kış bakımlarını mutlaka yaptırmalısınız” diye uyarıyor. 

Hızlı ve kusursuz hizmet 

Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zincirine sahip ‘Bosch Service’ organizasyonu, kurumsal yapısıyla Bosch tarafından özel eğitime tabi tutulmuş personeli ile kaliteli hizmeti uygun fiyata sunuyor. Orijinal otomotiv yedek parça ve servis ekipmanlarında Bosch'un tüm desteğini arkasına alan servisler, hızlı ve doğru arıza giderme için Bosch markalı, modern, yenilikçi arıza tespit cihazları ile donatılmış bulunuyor.  Araç sahiplerinin kolaylıkla ulaşabilecekleri bölgelerde yer alan servisler, aracın markası ve modeli ne olursa olsun hızlı ve kusursuz hizmet sunuyor. 

Türkiye genelinde 60 ilde, toplam 200 Bosch Car Service ve 90 Bosch Diesel Service hizmet veriyor. 2020 yılına kadar 70 ilde 300 Bosch Car Service’e ulaşılması hedefleniyor. 

7 adımda araçlarda kış bakımı
Güvenliğiniz için fren sistemi bakımınızı yaptırın
Lastiklerinizi ihmal etmeyin
Antifriz kullanın
Akünüzü kontrol edin
Buji bakımınızı yaptırın
Görüş açısı için aydınlatma ve cam sileceklerine dikkat edin
Hem konfor hem güvenlik için kaloriferlerinizi kontrol ettirin


Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Brimi Hakkında
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi, araç bakım ve onarım servislerine yedek parça sağlarken, her türlü arıza teşhis cihazı ve servis ekipmanlarını da sunmaktadır. Ürün yelpazesi içinde, orijinal ekipman kalitesinde, Bosch’un bünyesinde geliştirilmiş ve üretilmiş ürünler ile hizmetler yer almaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi, 140 ülkedeki 18.000'in üzerinde çalışan ve küresel lojistik ağıyla yaklaşık 650.000 farklı yedek parçanın müşterilerine hızlı ve zamanında ulaştırılmasını sağlamaktadır. “Otomotiv Servis Ekipman Çözümleri” operasyonlarında, yedek parça iş birimi malzemeleri test ve servis teknolojisi, teşhis yazılım, hizmet içi eğitim ve bilgi hizmetleri sunuyor. Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zincirine sahip “Bosch Service” organizasyonu, bu bölümün sorumluluğundadır. 

Detaylı bilgi için www.boschcarservice.com/tr/tr adresi ziyaret edilebilir.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 402.000 çalışanıyla 2017 yılında 78,1 milyar avro satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için bağlantılı çözümler sunmaktadır. Sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki uzmanlığını ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine farklı etki alanları genelinde ağa bağlı çözümleri tek bir kaynaktan sunabilmektedir. Bosch Grubu’nun stratejik amacı; ağa bağlı bir yaşam için çözümler üretmek, yenilikçi ve heyecan uyandıran çözümlerle dünya genelinde yaşam kalitesini yükseltmektir. Kısacası, Bosch ‘Yaşam için Teknoloji’ sunmaktadır. 

Bosch Grubu Robert Bosch GmbH ve 60 ülkede 440 bağlı şirketiyle bölgesel şirketlerinden oluşmaktadır. Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı satış ve servis ortaklarıyla birlikte dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde varlık göstermektedir. Şirketin gelecekteki büyümesi yenilikçilikteki gücüne dayanmaktadır. Bosch dünya genelinde 125 merkezde 64.500 çalışanla araştırma ve geliştirme çalışmaları sürdürmektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara