V-ARABA İLE ARAÇLAR TAKİP ALTINDA

Vodafone’un yeni V-Araba ürünü ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip ederek güvende olup olmadığını anlayabilecek. Vodafone’un yeni ürünü V-Araba ile otomobiliniz her an her yerde takibiniz altında olacak. Vodafone’un V-Yaşam markası altında Arvento işbirliğiyle sunduğu, V-Yaşam mobil uygulamasıyla kurulabilen V-Araba ile araç sahipleri, araçlarını nereye park ettiklerini “Aracımı Bul” moduyla anında hatırlayabiliyor.



 “Park Modu” ile araçlarının bulunduğu yerden hareket ettirildiğinde uyarı mesajı alan araç sahipleri, “Seyahat Modu” ile araçlarının hangi gün nerede kullanıldığını bilerek seyahat geçmişini takip edebiliyor; “Vale Modu” sayesinde araçlarını izleyebiliyor ve nereye park edildiğini görebiliyor; “Servis Modu” ile de araçlarının servis durumunu takip edebiliyor ve arıza durumunda mesaj alabiliyor.


Vodafone, V-Araba için ayda 10 TL’den V-Yaşam Tarifesi de sunuyor. V-Yaşam Tarifesi’ne ek ayda 49 TL’ye 12 ay taksitle alınabilen V-Araba, Vodafone mağazalarından ya da Vodafone’un V-Yaşam web mağazasından (www.vodafone.com.tr/v-yasam) temin edilebiliyor. V-Yaşam Tarifesi, yurtdışında Her Şey Dahil Pasaport’un geçerli olduğu 45 ülkede ek ücret ödemeden kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara