BOM E-Team GT Kupası’nda finalistler belli oldu

Borusan Otomotiv Motorsport’un organize ettiği BOM E-Team GT Kupası’ndaki 5’inci ve son eleme yarışı tamamlandı. Kupanın finalistleri, 8 Aralık’ta alacakları BOM Akademi Performans Sürüş Eğitimi ile sanaldan gerçeğe giden yolda ilk adımlarını atacak. 


Pistlerdeki 11’inci yılını geride bırakan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), gelişmekte olan e-sporları ve e-sporcuları desteklemek, onlara kendi renkleri ile yarışma imkânı sunmak için 2018 sezonunda organize ettiği BOM E-Team GT Kupası’nın beşinci ve son eleme yarışını tamamladı.

İtalya’nın efsanevi Monza Yarış Pisti’nde koşulan yarış öncesinde kayıt yaptıran tüm e-sporcular takımın Assetto Corsa platformu üzerinde kurmuş olduğu iki sunucuda antrenman yapma fırsatı buldular ve son eleme yarışına gece gündüz çalışarak hazırlandılar.

Borusan Otomotiv Motorsport’un YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan yarışta duayen motor sporları sunucusu Yiğit Top’un yorumcu konukları BOM’un şampiyon pilotları Levent Kocabıyık ve Fatih Ayhan idi. Final için son dört koltuğa adını yazdırmak isteyen 23 e-sporcu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara